miron-72
miron-72
Новачок
Відгуки miron-72
Коментарі miron-72
Отримано лайків
0 Like
miron-72
Тестування №3, Варення з чорної смородини. 1 кг вимитих ягід чорної смородини з'єднала з попередньо змішаними 2 ст. л цукру і пакетиком Желфікс 1:1, довела до кипіння і проварила 2 хв.(фото1), добавила 1 кг цукру і проварила ще 3 хв.(фото2), гаряче варення розлила в сухі баночки (фото3).Дуже швидко,зручно і смачно. Тепер рекомендую Желфікс знайомим та рідним.
У відгука 1 коментар
miron-72
Другий день тестування, на цей раз вишня. Використовувала Желфікс 1:1, вишня 1 кг, цукор 1кг. Зварила все за інструкцією на упаковці. На відміну від малини, вишневе варення не таке густе( ягоди не перетирала,просто перемішала і варила з цукром). Результат 2 баночки по 0.5 л варення та 0.5 л смачного вишневого сиропу. Дуже гарний колір та приємний смак. Желфікс справді приємне відкриття
У відгука 0 коментарів
miron-72
Розпочала сьогодні своє перше тестування. Cкладові : Желфікс 2:1, Цукор -0,5 кг, малина -1 кг. Дуже зручно - на упаковці "Желфікс 2:1",все докладно розписано , не потрібно шукати рецепти. Згідно дій за інструкцією , за невеликий проміжок часу , складові перетворилися на 2 баночки по 0,5 л малинового джему. Джем гарно застигає , має прозорий вигляд і вміру солодкий смак.
У відгука 0 коментарів