Angel1405
Angel1405
Новачок
Відгуки Angel1405
Коментарі Angel1405
Отримано лайків
0 Like
Angel1405
Ось і завершилось тестування продукції БІОКОН «PROFESSIONAL EFFECT». Дякую порталу na-proby.com за участь в тестуванні: для мене - це був дуже цікавий і пізнавальний досвід. Загалом продукція БІОКОН «PROFESSIONAL EFFECT» мені дуже сподобалась. За три тижні моя шкіра обличчя все-таки змінилась: стала бархатною, рівною, зволоженною, "живою" (навіть,під макіяжем). Дрібні зморшки поки не розладились ,але я, думаю, це лише питання часу. Заявленні косметичні формули «PROFESSIONAL EFFECT» працюють. Отож, я і надалі буду користуватись цією серію косметичних засобів і Вам рекомендую!!!
У відгука 0 коментарів
Angel1405
Продовжую тестувати серію косметичних засобів «PROFESSIONAL EFFECT» від БІОКОН. Сьогодні хочу поділитися своїми враженнями від Маски миттєвої краси BEAUTY MASK. Кремоподібна текстура приємна на запах, гарно наноситься на шкіру, приємно робити масаж- не липне до рук. За 15 хв майже повністю вбралася - не було відчуття стягнення, якогось дискомфорту чи печії. Після змивання водою шкіра стала пружною, зволоженою. Чи розгладжуються дрібні зморшки? я не помітила... Хоча використовувала разів чотири за два тижні. Маска мені до вподоби, як додаткове джерело зволоження шкіри, особливо, зараз, у зимовий період. Єдиний великий мінус - виробником не вказана рекомендація щодо періодичності нанесення маски для досягнення максимального ефекту. Можливо треба використати весь тюбик, щоб побачити такий бажаний результат? Що ж, тоді продовжую..
У відгука 1 коментар
Angel1405
Я дуже рада, що стала учасницею тестування. Доставка нової серії «PROFESSIONAL EFFECT» від БІОКОН відбулася вчасно. Дуже ніжний та стильний дизайн продукції, для мене - це асоціація із квітучою сакурою-дуже хотілося взяти в руки й розквітнути. Запах приємний, не навязливий. Одразу ж я спробула ГЕЛь для вмивання. Він мене вразив!!! Ідеальне зняття макіяжу за одне вмивання. Гель не дуже сильно піниться (+), залишає по собі відчуття свіжості та зволоження, але після третього дня постійного користування зранку та ввечері, є відчуття стягнуності. Цей момент я прибираю кремом. Денний крем MEZO HYALURON 35+ має легку та ніжну текстуру, приємний запах й неймовірне швидке поглинання. А ще хороша основа під макіяж. Рекомендую!!
У відгука 0 коментарів