Tatiana0114
Tatiana0114
Знавець
Відгуки Tatiana0114
Коментарі Tatiana0114
Отримано лайків
2 Like
Tatiana0114

Лак для волосся

Зробила високий хвіст та скористалась лаком для волосся.Зачіска трималась весь день, нічого не вилізло, волосся залишилось м'яким та не стало жирним. В кінці дня легко розчісувалось, не було склеєне.Запах досить приємний та ненав'язливий,ледь ледь відчувався на протязі дня. Зайшла в магазин Єва, так, дійсно засоби там продаються, по 139 грн. Так як засобами для укладки користуюсь не часто - має вистачити на довго. Продукт дійсно якісний та вартий уваги. Буду рекомендувати подругам.
У відгука 0 коментарів
Tatiana0114

Перші враження

Отримала посилку, перше, що порадувало - косметичка, якраз така потрібна була для подорожі) Це моє перше знайомство з засобами для волосся цього бренду, вирішила почати з мусу для волосся. Нанесла на всю довжину та заплела на ніч волосся у легкі коси, на ранок мала дуже легкі гарні хвилі, які протримались весь день. Здивувало те, що від даного мусу моє волосся не стало липким, а навпаки - більш гладким і приємним на дотик, особливо кінчики,і залишалось таким на протязі дня.Запах також дуже приємний. Лаком ще не користувалась, напишу окремий відгук. Доречі, запитання до експертів, чи можна дані засоби використовувати на волоссі, на якому зроблено процедуру кератину?
У відгука 0 коментарів
Tatiana0114

Мой Барон доволен)

Корм тестируем уже две недели. Кормлю собаку 2 раза в день, изменений в его поведении не увидела. Он всегда был и есть ооочень активным. Что касается корма - кушал сухой с радостью, вводили постепенно, по немногу. Нужно подметить, что корм действительно подходит для маленьких собак, так как у меня пекинес, и ему сложно есть крупную пищу, с этим кормом проблем не возникло. Одну упаковку уже съели, приступаем ко второй. Готова ли покупать корм дальше, пока не знаю, но спасибо сайту за такую возможность протестировать данную продукцию!
У відгука 0 коментарів
Tatiana0114

Тестируем PURINA ONE® MINI

Усім привіт) Отримала посилку ще минулого тижня, не очікувала, що коробка буде такою великою) Запаковано все красиво, дякую за милі наклейки з собачками. Маю собаку породи пікінес, йому 1 рік. Корм тестуємо вже 4 день, даю поки що в маленькій кількості сухого корму, пробувала давати вологий корм. Сухий сприйняв краще, просив ще) Корм запакований дуже добре, є zip стрічка, щоб закривати, запах не різкий. Загалом враження поки що не зрозумілі, треба протестувати довше.
У відгука 0 коментарів
Tatiana0114

Доброго дня)

З тушами для вій даного бренду давно знайома, вони супер)) А от до тональної основи приглядаюсь, хотіла б спробувати, або залюбки почитаю відгуки.
У відгука 3 коментарі