valllentinka
valllentinka
Знавець
Відгуки valllentinka
Коментарі valllentinka
Отримано лайків
0 Like
valllentinka

Ми задоволені кормом Purina One dog!

8+
Вже третій тиждень ми тестуємо корм Purina One dog для маленьких порід собак. Бакс у захваті, кожного разу після прогулянки випрошує ласунчика. Ми спочатку годуємо кашою з мясом, а потім даємо сухий корм. Коли йдемо з дому, то залишаємо собаці сухий корм в мисці, щоб мав перекус, як зголодніє. Корм засвоюється добре, проблем з животиком немає. Помітно, що жирненький, і має хороший запах. Наш улюбленець кайфує від аромату корму і більше п‘є води. Помітили, якщо насипати в миску корм двох марок, то Бакс виїдає корм саме Purina, інший залишає. Ми дуже задоволені продукцією! #naprobu_purina_one #naprobu_purina_one_dog #purina_one_dog
У відгука 0 коментарів
valllentinka

Набір отримали!

Велике спасибі за оперативну доставку! Набір для тестування шикарний - аж 3 кг сухого корму і три пакетика мяких смакотеликів. Починаємо тестування, надіємось наше чудо буде щасливе :)
У відгука 0 коментарів
valllentinka
Попередні пісні пиріжки з капустою получились дуже-дуже смачні, тому ми зробили такі-ж з картоплею і укропчиком. Смакота! Рецепт тіста незмінний: 3 стакана муки, 1 стакан води, 2 ст. л. цукру, 1/2 стакана оливкової олії (може бути соняшникова), 1 пачка дріжджів Dr.Oetker, 1/2 ч. л. солі. Для начинки: картоплю відварити, зробити пюре, піджарити цибульку, перемішати картопляне пюре з цибулькою і укропчиком. Якщо маєте шампіньйони - підсмажте скибочки грибів в олії на сковорідці і додайте до картоплі - буде ще краще! Смачного!
У відгука 0 коментарів
valllentinka
Смородинові натуральні желейки дуже смачні! Тепер це наш улюблений десерт) А я думала, що ж робити із замороженою смородиною? Торт робила, смузі теж. Магазинні желе тепер ніколи не зрівняються з домашнім! Дякую організаторам за можливість відкрити щось нове.
У відгука 1 коментар
valllentinka
Сьогодні вирішили приготувати пісні пиріжки з капустою. Для тіста брали: 3 стакана муки, 1 стакан води, 2 ст. л. цукру, 1/2 стакана оливкової олії (може бути соняшникова), 1 пачка дріжджів Dr.Oetker, 1/2 ч. л. солі. Начинка може бути різноманітна. Даний рецепт підійде тим, хто постить. Пиріжки получились дуже смачні, тісто не забите, пухке. Раджу давати побільше начинки, тісто під час приготування ще раз підросте.
У відгука 0 коментарів