Sasha1987
Sasha1987
Знавець
Відгуки Sasha1987
Коментарі Sasha1987
Отримано лайків
1 Like
Sasha1987
Доброго дня. Сьогодні заповнила анкету експерта. Не знала як правильно дати ссилку на відгуки на сайтах Makeaup і Парфумс. Перевірте будь ласка чи все я вірно зробила і чи виконала всі умови.
У відгука 1 коментар
Sasha1987
Ось і закінчується моє тестування зубної пасти Parodontax. Раніше чула за цю торгову марку, але нею не користувалась, а тут виникла нагода безкоштовно протестувати, чому я була дуже рада. Отож, після місяця користування була приємно вражена тим, що повністю зникла кровоточивість ясен (і у мого чоловіка теж, він виявив бажання тестувати пасту разом зі мною) і зник зубний наліт. Подих після використання пасти ще довго залишається свіжим. Тож планую і надалі використовувати саме цю зубну пасту. Окремо хочеться відзначити зубну щітку, яка є дуже м'якою і ніжно очищує зуби не пошкоджуючи при цьому ясна.
У відгука 1 коментар
Sasha1987
Доброго дня. От уже більше тижня користуюсь зубною пастою Paradontax. За цей час знизилась чутливість зубів, раніше після чищення бувало що ковили ясна, за цей тиждень такого не було. Після чищення подих ще довго лишається свіжий. Дуже подобається щітка, дуже м'яка, зручна, завдяки щетинками різної довжини добре вичищає проміжки між зубами.
У відгука 1 коментар
Sasha1987
Отримала довгождану посилочку і сьогодні розпочала тестування зубної пасти Paradontaks. Отож, перші враження про пасту приємні: вона світлого рожевого кольору, має злегка м'ятий запах і приємний солодкуватий смак,так я сильно м'ятних паст я не люблю,то для мене це великий плюс. Щітка зручна, досить м'яка, дуже ніжно і ефективно очищає зуби.
У відгука 1 коментар
Sasha1987
Ура! Я стала експертом. З нетерпінням жду посилочку щоб розпочати тестування!
У відгука 3 коментарі