naliv_ko
naliv_ko
Новачок
Відгуки naliv_ko
Коментарі naliv_ko
Отримано лайків
5 Like
naliv_ko

Дуже смачно

Для дегустації м'ясних делікатесів запросили гостей, щоб зібрати суб'єктивну думку так би мовити "сторонніх" експертів і висновки були передбачувані - смачно однозначно. Всі були приємно здивовані справжнім м'ясним смаком ковбас та балика, а ще тим, що для того аби придбати свіжі та натуральні продукти не потрібно годинами блукати по магазинах. Достатньо лише зробити замовлення на сайті cooker.net.ua і смачні сосиски та ковбаски у тебе на столі.
Отже смак та аромат м'ясця приніс компанії cooker ще декількох поціновувачів смачненького )))
У відгука 0 коментарів
naliv_ko

Дегустаційний набір

Приємно вразила швидкість обробки замовлення та доставки. Через 30 хвилин після дзвінка менеджера м'ясні делікатеси вже були на нашому столі. Окремо хочеться відмітити, що кур'єр був у засобах індивідуального захисту та дуже привітний. Продукція перевозиться в сумці-холодильник, тож за свіжість турбуватися не варто.
Всі товари герметично запаковані, терміни придатності у нормі. Окрім м'ясних продуктів отримали ще візиточку та магнітик.
Поки що скуштували лише сосиски, наш маленький малоїжка їв залюбки, а ми з чоловіком спокійні, що у складі лише м'ясо, без підсилювачів смаку та консервантів. Тепер знаємо які сосиски обирати дитині та де їх можна замовити швидко і напряму від виробника ?
У відгука 7 коментарів
naliv_ko
Горячий шоколад очень вкусный, сытный. На чашку нужно 2 пакетика. Готовится быстро, единственное, нужно хорошо мешать, чтоб не подгорел
У відгука 4 коментарів
naliv_ko
Всегда использую Творопыш и ванильный сахар Dr.Oetker. Получается вкусно и ароматно. Даже годовасик сынулька любит и просит добавки
У відгука 2 коментарі