SvetusikT
SvetusikT
Експерт
Відгуки SvetusikT
Коментарі SvetusikT
Отримано лайків
20 Like
SvetusikT

Приємні враження від маленьких порцій

Продовжуємо коштувати киселі усією родиною. Ми спробували усі смаки, що можна приготувати в невеликій кількості.

Оскільки в нашій сім'ї не поширено споживання киселю, ми куштували даний продукт досить обережно. Найбільше нам сподобались смаки з лісовими ягодами та малиною. Найбільш концентрований запах, яскравіший смак та гарний колір. Смак полуниці здався нам менш насиченим.

Усі смаки в міру солодкі і це плюс, адже можна догодити більшості: хто любить не сильно солодке - готовий продукт підійде в самий раз. Для сладкоїжок можна додати ложечку чи дві цукру.

Регулювати густину також можна водичкою. Спочатку ми робили по інструкції, у результаті отримували доволі густу консистенцію, яку зручніше за все їсти ложкою. Для тих хто любить рідше - потрібно додати більше води, ніж вказано на звороті упаковки. Проте для такого смаку, як полуниця, як на мене, це не найкраща ідея, адже сам по собі цей смак не є насиченим, тож розбавивши більшою кількістю води, ми втратимо смак ще більше.

Мене вразило також кількість ягід та фруктів у киселях. Їх дійсно багато.

Мої друзі подали мені кілька ідей, як можна вживати кисіль, окрім як пити його чи їсти як самостійний продукт:

- манна каша з киселем
- печиво з сухого киселю
- кекс з сухого киселю

А які ідеї ще є у вас? Можливо, ви вже пробували щось приготувати? Мені здається це здорово експериментувати, адже можна відкрити для себе цікаве поєднання смаків. Я планую спробувати, але вже після нового року та завершення тестування, поки що збираю ідеї. Та мені здається, що тестувати цей продукт можна ще дуже довго і шукати для себе способи полюбити киселі.

Всіх з Різдвом та наступаючим Новим роком ❤️
У відгука 0 коментарів
SvetusikT

Стартовий набір

Так склалось, що я не мала можливості розпочати тестування одразу, як отримала пакунок. Мене вразила кількість продукції і її різноманіття. Скажу одразу, що я той самий скептик, який ніколи не любив киселі з дитинства, але я вірю, що за кілька десятків років все розвивається і потрібно давати шанс. Перше, до чого потягнулась рука це пакуночок для маленької порції на одну людину. Дуже круто, що є вибір: хочеш приготувати одразу кілька порцій для великої родини чи хочеш посмакувати наодинці свіженько заварений кисіль. Я дуже не люблю, коли такого вибору немає, адже великими порціями в моїй родині не їдять, і я дуже не люблю, коли продукція довго стоїть. Краще посмакувати свіженьким.

Тож перша спроба в нас виявилась зі смаком лісової ягоди. Маю сказати, що аромат не був для мене багатообіцяючим, мені здався він недостатньо натуральним. Готували ми його так, як написано на упаковці, засипаючи вміст пакетика в окріп. Але натомість, щоб розмішати ложкою, ми використали маленький портативний капучінатор, що було дуже непоганою ідеєю, адже консистенція у киселя вийшла дуже гарною.

Чоловіку сподобався, він їх завжди любив, а для мене це новий досвід. Моя перша асоціація була - це десерт желе, такий, що розводиться в пачечках, але більш густої консистенції та зі шматочками ягід. Але він виявився навіть приємнішим на смак, ніж я очікувала. Не думаю, що це гарний продукт, щоб пити, але це точно гарний продукт, який може сприйматися як десерт та їсти його ложкою. Доволі свіжий, повертає у літо. Порція невелика, 175 мл окропу, тож можна спробувати, щоб зрозуміти, чи подобається таке.

А я побігла пробувати далі, бо очі розбігаються від вибору! :)
У відгука 0 коментарів
SvetusikT

Желе для торта

Наконец руки дошли до желе для торта. Долго думала и придумать не могла - куда его можно использовать. Все таки пришла к выводу, что это продукт редко используемый в домашних условиях, лично у меня на кухне. Но это не делает продукт менее интересным. Инструкция понятна, в использовании продукт удобен, ну и у десертов появляется некая "изюминка". В конце концов у меня получилось достаточно интересное сочетание шоколадного коржа, сметанно-желейной начинки и персика с прозрачным желе. Желе само по себе слегка сладенькое, но не приторно. Как вы уже поняли с прошлых моих отзывов, когда приторно - это не для меня :) В сочетании с в меру сладеньким тортом, это желе чудно оттеняет вкус фруктов в десерте. Очень хотелось бы использовать его чаще, но к сожалению, готовлю я обычно совсем другие рецепты.
У відгука 0 коментарів
SvetusikT

Желфикс версия 2.0.

С мармеладом не сложилось, но это не значит, что классике не место в моих отзывах. К тому же, я обещала, что расскажу и о тех экспериментах, которые удались на славу :) Сегодня готовили абрикосовое варенье. Огромное достоинство желфикса в том, что благодаря ему можно значительно уменьшить количество сахара. В эпоху популярности здорового питания это особенно актуально. При этом вкус фруктов совершенно не теряется, а наоборот - даже становится интереснее. Единственное, что я бы отметила - консистенция на любителя. Когда готовишь варенье из фруктов и сахара, консистенция получается совершенно другая. Но как по мне, то намного приятнее есть менее сладкий продукт, я не люблю, когда очень приторно, пусть даже у него более желеобразная консистенция.
Ну а сочетание кислинки и сладости в абрикосах, это так по летнему!
Кстати, должна заметить, что производитель подумал о том, что даже такая банальная вещь как консервация, может выглядеть круто, современно и "инстаграмно", спасибо за возможность сделать баночки стильными :)
У відгука 0 коментарів
SvetusikT

Желфикс

Еще один небольшой отзыв и маленькое разочарование. Спойлер: нет, не во всем меня настигла неудача, следующий отзыв я обязательно посвящу чему-нибудь, что у меня получилось.
На этот раз речь пойдет о желфиксе, но не для совсем стандартного использования. На этом сайте на пробу, я нашла рецепт, где предлагали сделать мармелад и использовать при этом желфикс. Красивая картинка на заставке, так и манила меня поэкспериментировать, хотя я представить не могла, что получится в итоге. В рецепте есть оговорки, что пропорции могут меняться в зависимости, от количества пектина, но не указано что и на сколько. Я использовала замороженное клубничное пюре, но не 0.5 кг, а 400 г, все остальное по рецепту (его вы можете найти по поиску на этом сайте "домашній мармелад"). В итоге... Как вы поняли уже, у меня ничего не получилось, просто густое повидло. Я не расстроена, не всегда в жизни все получается, а особенно с первого раза. Остается гадать, как можно было бы изменить пропорции, чтобы получить более положительный результат, но исходя из консистенции, что получилась, я бы не переводила больше продукты и желфикс :) такой опыт тоже бывает, всем удачных экспериментов!
У відгука 5 коментарів