Marishka1
Marishka1
Знавець
Відгуки Marishka1
Коментарі Marishka1
Отримано лайків
0 Like
Marishka1
З впевненістю можу сказати, що шампунь та бальзам Nivea:"Молочко для волос" Здоровый блеск, сподобався мені на 100%. Після 5 разів користування даного засобу волосся виглядає розкішно. Має природній блиск, чудовий аромат, текстура гладка, навіть не потребує спеціального випрямлення, кінчики виглядають зволоженими, доглянутими і навіть після головного убору не електризується. Як власниця довгого, тонкого волосся рекомендую даний засіб по догляду за волоссям та з радістю продовжую користуватися ним і сама.
У відгука 1 коментар
Marishka1
Доброго вечора всім) Ось і настав час поділитися наступним відгуком. Одразу хочу подякувати сайту Na Probu, за можливість тестування нового продукту від ТМ "Nivea". Адже я давно планувала змінити засіб по догляду за волоссям, але не наважувалася. Наразі, я цілком задоволена тестуючим продуктом від ТМ "Nivea". Після другого використання шампуню та бальзаму " Молочко для волос" , волосся виглядає красивим і доглянутим. Незважаючи на довжину, волосся виглядає об'ємно, має здоровий блиск, кінчики виглядають зволоженими. Як бонус, можу відмітити приємний аромат шампуню , який відчувається на волоссі впродовж 2-3 днів. Отож, з радістю продовжую тестування і незабаром поділюсь наступним відгуком.
У відгука 0 коментарів
Marishka1
Доброго дня) нарешті я отримала свій Nivea-box і одразу перейшла до тестування засобів по догляду за волоссям Nivea ,, Молочко для волос,, Здоровий блеск. Одразу звернула увагу на яскравий рожевий колір флакону, а після відкриття мене заполонив приємний аромат шампуню та бальзаму. Варто відмітити, що консистенція шампуню досить густа, легко піниться, але добре змивається. Бальзам добре пом'якшує та зволожує волосся. Після першого використання, я залишилася задоволена. Волосся гладке, має блиск та приємний аромат) P.s. За декілька днів продовжу тестування, та обов'язково поділюся своїми враженнями.
У відгука 0 коментарів
Marishka1
Новорічні дива починаються з порталу na-probu.com Я в захваті) Рада що знову потрапила до списку учасників та з задоволенням буду очікувати новинку від Nivea)
У відгука 1 коментар
Marishka1
Продукція ТМ Dr.Oetker надихає на створення кулінарних шедеврів. Навіть не маючи великого досвіду у приготуванні вишуканих десертів, з продукцією Dr. Oetker завжди вдається приготувати щось особливо смачне
У відгука 0 коментарів