Alina1997
Alina1997
Новачок
Відгуки Alina1997
Коментарі Alina1997
Отримано лайків
10 Like
Alina1997

Макіяж обличчя - ?Рідка тональна основа LIQUID CONTROL?

До того, як стала учасницею проекту "На пробу" принципово не користувалася тональною основою! Адже в мене ще доволі молоде обличчя, проте не без маленьких недоліків??. У кожної дівчини на обличчі є проблемні ділянки, невеличкі прищики, або навіть мінімальні царапинки, помітні лише їй)) без цього нікуди! Ідеальна шкіра - це комплекс догляду за нею (креми, маски, зволожуючі тоніки, сироватки) та маскування спеціальними засобами "дрібних" недоліків)) Проте через те, що всі тональні креми, якими я до цього користувалася мали досить щільну структуру, вони переобтяжували моє обличчя, лягали нерівномірно, через що мені здавалося , що на обличчя наклали товстий шар гіпсу , і воно взагалі не дихає! Від того часу я не користуюся тональними основами. Але ситуація з основою від ТМ Eveline зовсім протилежна. Мені здалась ця тональна основа доволі легкою, приємною, легко розтушовується та повністю співпадає з тоном обличчя. Вона зовсім невидима для оточуючих, і я не відчуваю дискомфорту, коли її наношу. На шкірі тримається непогано. 24 години спокійно ходжу з нею і радію, що віднині знайшла свій продукт! Не відбивається на одязі, коли його вдягаю. А завдяки упаковці її зручно брати з собою??? зовсім не важкий флакончик, виконаний з матового скла. Піпеткою користуватися зручно)) розтушовую основу спонжем)) на фото можете переглянути ефект Мої користувачі в Інстаграм уже оцінили)))
У відгука 9 коментарів
Alina1997

Туш від Eveline ❤Big Volume real Shock❤

Усім привіт! Сьогодні хочу поділитися з вами своїми враженнями від користування тушшю Big Volume real Shock! Це дійсно шок, причому приємний))) дуже задоволена! Раніше не користувалася тушшю від ТМ Eveline, але завдяки проекту "На пробу" змогла на собі протестувати та відчути всі переваги цього продукту! Туш дуже якісна, колір насичений чорний, за структурою не надто рідка, але не утворює тягучої речовини! Щіточка силіконова на вигляд невелика, проте створює помітний об'єм та подовжує від! Клас)) я задоволена! Мої очі з тушшю Big Volume real Shock ще виразніші. Не осипається, що безумовно +. На ніч витираю туш міцелярною водою . Чудово піддається очищенню. Даним продуктом більш ніж задоволена, ціновий діапазон мене також приємно вразив
У відгука 9 коментарів
Alina1997
очень хотелось бы попробовать! я занимаюсь спортом и понимаю как важно поддерживать себя в форме! очень хотелось бы понять, что на самом деле представляет из себя продукция ТМ АХА! На мой взгляд, овсянушки - это здоровое и полезное, а самое главное - вкусное питание для меня! ела бы каждый день! если мне повезет и я получу таки шанс протестить продукцию ТМ АХА, я с радостью поделюсь своими впечатлениями и ощущениями! уже сам факт того, что смогу рассказать людям о ТМ, указать ее достоинства, преимущества и недостатки тешит мою душеньку! так как я ooочень уж люблю давать рекомендации и дельные советы, а оцениваю всегда по совести и справедливости!
У відгука 0 коментарів