julia76
julia76
Знавець
Відгуки julia76
Коментарі julia76
Отримано лайків
2 Like
julia76

Кисілі від фірми Dr. Oetker: легко, смачно, швидко

Киселі - розчинні, з багатьма смаками. Кожний знайде для себе свій. Кисіль - швидкого приготування, інструкція з приготування дає по-кроковий опис. Особливо порадувала наявність кусочків фруктів в деяких видах кисілів від Dr/ Oetker. Вони виступають смачним доповненням напою. Вживають напій як теплим, так і холодним. А також хочу відзначити, що ці харчові концентрати можна використовувати і в тортиках.
У відгука 0 коментарів
julia76

Мое знайомство з киселями від Dr. Oetker

Будь який кисіль - це нагадування дитинства, але кисілі від фірми Dr. Oetker особливі. Їх відрізняє казковий аромат готових киселів, різноманітність смаків, легкість і швидкість приготування.
Особливо мені сподобався кисіль зі смаком малини. Кусочки фруктів у ньому просто "вау" - несподівано і дуже смачно
У відгука 0 коментарів
julia76

Дієтичні добавки "КітВіт" - вітамінні помічники у піднятті імунитету

Коли повстало питання про зміцнення організму в сезон застуд, знайомі порадили для моєї, майже п’ятирічної Малючки, новинку – вітамінну добавку «КітВіт». Звернула увагу на те, що їх є аж п’ять видів: «КітВіт ВІТАМІН С та ЦИНК» з підсолоджувачами (смак зеленого яблука); «КітВіт МУЛЬТИВІТАМІННИЙ» (смак апельсину); «КітВіт МУЛЬТИВІТАМІННИЙ» (смак лісових ягід); «КітВіт ВІТАМІН В6 та МАГНІЙ» (смак вишні); «КітВіт КАЛЬЦІЙ та ВІТАМІН D» (смак малини). Що, мабуть, повністю задовільнить самий вибагливий смак наших діток.
Була приємно вражена, що цей вітамінний напій підходить як для дітей, так і для дорослих (особливо під час фізичних й психічних навантажень).
Добавка випускається у формі соломинок й це дуже зацікавлює дітей для подальшого приймання вітамінної добавки!
З плюсів хочу відзначити зручність у використанні, ефект зацікавлення, простоту інструкції, натуральність підсолоджувачів (що підтверджує їх безпечність), відсутність цукру, глютену і лактози, різноманіття смаків. Спеціально розроблені соломинки містять гранули, які розчинюються. Кожна з соломинок містить гранули з активними інгредієнтами і шипучі таблетки, які саме і забезпечують приємний смак напою.
Із недоліків хочу відзначити лише тривалість розчинення. Дитині буває важко дочекатися повного розчинення напою.
Раджу для використання! Самі будемо використовувати й у подальшому!
У відгука 0 коментарів
julia76

Дієтичні добавки "КітВіт"

Зараз час, коли організму (особливо дитячому) потрібна вітамінна підтримка. Для цього, як найкраще, судячи з відгуків пересічних користувачів, підходять дієтичні вітамінні добавки. Спробувавші дієтичну добавку "КітВіт", що пропонує 5-ть смаків з підсолоджувачами, що треба пити через соломинку, переконалась, що вони – такі помічні!!!
Малючка (майже 5-тьох рочків) приймає їх з великим задоволенням!!!! Соломинки – це щось нове в її житті. Соломинки містять гранули з активними інгредіентами й шипучими таблетками, які додають приємного смаку розчину, що утворюється.
Ця дієтична вітамінна добавка випускається у 5-ти видах: «КітВіт ВІТАМІН С та ЦИНК» з підсолоджувачами (смак зеленого яблука); «КітВіт МУЛЬТИВІТАМІННИЙ» (смак апельсину); «КітВіт МУЛЬТИВІТАМІННИЙ» (смак лісових ягід); «КітВіт ВІТАМІН В6 та МАГНІЙ» (смак вишні); «КітВіт КАЛЬЦІЙ та ВІТАМІН D» (смак малини). Тішить, що в кожній соломинці є і вітаміни, і мікроелементи.
Дитині найбільше сподобалася добавка «КітВіт ВІТАМІН В6 та МАГНІЙ» зі смаком вишні.
Единий недолік, як на мене, трохи повільне розчинення напою – дитина не завжди може дочекатися початку прийому напою й приходиться її наново вмовляти випити.
Але загалом, із задоволенням будемо купувати ще, бо смак, якість, користь і ціна збалансовані; інструкція по використанню – доступна для розуміння.
У відгука 0 коментарів
julia76

Посилка не відправлена

Доброго дня. Побачила, що я в Списках учасників, але мені чомусь посилку не відправили. А можна якось це виправити?
У відгука 8 коментарів