Marianna23
Marianna23
Новачок
Відгуки Marianna23
Коментарі Marianna23
Отримано лайків
0 Like
Marianna23

SIMBIOSYS БЕБІКОЛ - препарат який дійсно працює

Хотілося б ще раз подякувати сайту naprobu.ua за можливість протестувати засіб , який нам справді допоміг. SIMBIOSYS БЕБІКОЛ- приймали ми більше місяця . За цей час - малюк став спокійніший,покращилася мікрофлора кишківника, перестав боліти животик, зникло бурчання животика і тривалі плачі, також походи в тоалет стали самостійними і регулярними . Тому ще раз з впевненістю рекомендую SIMBIOSYS БЕБІКОЛ.
У відгука 0 коментарів
Marianna23

SIMBIOSYS БЕБІКОЛ продовження тестування

Доброго дня .Як обіцяла , хотіла б доповнити свій відгук. За ці три тижні використання SIMBIOSYS БЕБІКОЛ у нас зникло бурчання в животику ,малюк став спокійніший. Закрепи не так часто як раніше нас турбують . Ще раз хотілося б відмітити спосіб дозування- безпосередньо в ротик з піпетки , що є дуже зручно і дитина справді з задоволенням ковтає крапельки. Одного флакона хватає до місяця часу . Тому з впевненістю буду рекомендувати SIMBIOSYS БЕБІКОЛ
У відгука 1 коментар
Marianna23

SYMBIOSYS БЕБІКОЛ

Перш за все хочу подякувати , що обрали нас для тестування . Коли прийшла посилочка для тестування , я була дуже приємно вражена наповненням , оскільки очікувала один препарат SYMBIOSYS БЕБІКОЛ , а в посилочці таких було три , і ще як приємний бонус мила іграшка корівка на пальчик і шкарпеточки . Моєму малюку 4,5 міс , ми з народження на змішаному вигодовуванні . Коліки у нас іноді бували . Але найбільшою нашою проблемою було і залишається - періодичне здуття животика , бурчання в животику яке супроводжується плачем і дратівливістю , зригування і закрепи . Раніше ми користувалися іншими відомими засобами. Зараз вже декілька днів , як почали тестування SYMBIOSYS БЕБІКОЛ .
SYMBIOSYS БЕБІКОЛ- раніше я нічого не чула про цей препарат. Скляний флакон , форма випуску - краплі 8мл , з дуже зручною піпеткою- чітко і легко можна відміряти 5 капель . Виробник Італія , що теж зразу викликає довіру . Ми спочатку пробували SYMBIOSYS БЕБІКОЛ добавляти в пляшечку до не гарячого молочка , також пробувала давати безпосередньо в ротик - дитині сподобався смак без проблем ковтнула . SYMBIOSYS БЕБІКОЛ рекомендується як добавка до основного раціону харчування , так як це додаткове джерело життєздатних бактерій Bifidobacterium breve BR03 i Bifidobacterium breve B632 для сприяння нормалізації мікрофлори кишечника та його функціонального стану, для запобігання порушенню мікрофлори кишечника, що, в свою чергу, зменшує ризик підвищеного газоутворення та розвитку кишкових кольок у дітей , зменшення хвилин щоденного плачу , зниження добової частоти зригування, покращення консистенції стільця і щоденних випорожнень. На разі продовжуємо тестування , невдовзі поділюся своїми враженнями від препатату .
У відгука 0 коментарів