Adelveis
Adelveis
Новачок
Відгуки Adelveis
Коментарі Adelveis
Отримано лайків
0 Like
Adelveis
Добрый день! Итоги использования зубной пасты Parodontax и зубной щётки за последние 10 суток: 1) Щётка живая, форму не изменила - одним словом классная! 2) Ко вкусу пасты быстро привыкаешь 3) Паста чистит зубы! 4) Свежесть сохраняется первые часы после чистки. 5) Ощущения отсутствия налёта на зубах не менее 12 часов 6) Кровоточивость дёсен уменьшилась до минимума (скорее всего из-за применения очень мягкой щётки и не агрессивной пасты) 7) Отбеливание мало заметно, очень короткий промежуток времени. Итог: Паста Parodontax и зубная щётка Parodontax - качественный продукт, который будет иметь своего покупателя на рынке. Спасибо что дали возможность протестировать этот продукт, буду рад ещё поучаствовать в оценке. Желаю всем здоровья и счастья!
У відгука 0 коментарів
Adelveis
Здравствуйте! И так прошла неделя тестирования пасты и щётки "Parodontax". 1) Щётка не изменила форму! 2) Паста чистит, зубы без налёта 12 часов! 3) Отбеливание не заметил, возможно надо было фоткать зубы До и После! 4) Кровоточивость проскакивает.
У відгука 3 коментарі
Adelveis
Вітаю! 1. Отримання посилки і розпакування. Компанія Na-proby.com виявилась прилежною та пунктуальною, було і сповіщення про надсилання і в середині коробки було надано на твердій основі кольорові (що немаловажно) інструкції що потрібно робити. 2. Упаковка пасти та щітки. Упаковка пасти яскрава в трьох-чотирьох кольорах (білий, сірий, синій, червоний). Але ці кольори визиватимуть у деяких прошарках населення асоціацію з прапором країни сусіда з которою іде конфлікт і тим самим на підсвідомості людини рука не потягнеться до цієї упаковки. Назва продукції читабельна, присутнє зображення зуба, що підштовхує до розуміння призначення продукту. Сам тюбик зручний, його плюс він стоїть вертикально на кришці. Щітка вразила у декількох аспектах: 1. Приємний на дотик резиновий пластик (викликає відчуття чогось коштовного у руці). 2. Форма ручки потужно сидить у кулаку та не грає (не танцює). 3. Дуже м`який ворс на щітці (навіть був сумнів що він чистить, але все добре). Подивимось на її стійкість у часі. 3. Паста Смак пасти приємний, не пекуча, не солодка, не ароматизована фруктами та не викликає потягу з`їсти її. 4. Стан зубів після чистки задовільний, відсутність нальоту протрималася до вечора. Так я маю проблему кровотечі, то після першої спроби кров всеж-таки текла. Всім Дякую та бажаю успіхів та здоров`я! Денис, м. Дніпро
У відгука 0 коментарів