lyudmilapavlovna
lyudmilapavlovna
Новачок
Відгуки lyudmilapavlovna
Коментарі lyudmilapavlovna
Отримано лайків
0 Like
lyudmilapavlovna
Доброго вечора, цікаве тестування), шкода, що так скоро розпочнеться. Може б краще було протестувати перед Новим роком і після)))?
У відгука 1 коментар
lyudmilapavlovna
Сьогодні у нас холодно, тепло одягли)
У відгука 0 коментарів
lyudmilapavlovna
Доброго вечора!Мій відгук на сайті. Дякуємо, що обрали бути експертами на даному тестуванні. Нам дуже сподобалось, особливо собачці). Друзям та близьким також сподобався корм, трішки відсипала на пробу іхнім собачкам. Спочатку не серйозно віднеслись, бо думали, що песик не захоче істи, як в одних так і вдругих, але принюхувшись до корму та трошки подумавши, собачки все ж таки зіли із задоволенням.Щодо мого маленького улюбленця, він тільки на цьому кормі, як тільки бачить, що маю в руках тубус танцює по цілій кухні і став більш слухняним) Дякуємо.
У відгука 0 коментарів
lyudmilapavlovna
Більше тижня тестуємо корм для собак Optimeal Privilege. Потрошки з натурального харчування перейшли на 100% на сухий корм. Дуже радує, те що після вживання продукціі у нас не було алергічноі реакціі. Води пємо вдвічі більше, як було до того, та й в туалет "по маленькому" ходить частіше. На прогулянці чи в дома випорожнюється один раз в день, але багато), до тестування міг ходити один раз в два, три дні. Останнім часом не спостерігаю за ним, щоб він просив більше іжі, як це було на попередньому харчуванні, думаю, що він на кормі насичується вдосталь. З шкірою все гаразд з шерстю теж. Ми дуже задоволені кормом, також не потрібно купляти додаткові вітаміни, вони вже є у складі корму. Найбільше вразило те, що песик після корму не хоче істи інший сухий корм, це ми побачили з подругою коли були у неі в гостях, вона й сама була в "шоці", а то Лакі завжди ів корм який призначений для котів.
У відгука 0 коментарів
lyudmilapavlovna
Метелика не хочемо одягати, а добавки із задоволенням ще б скуштував). Дякую ща чарівну мить в нашому житті!)
У відгука 0 коментарів