Оксана Джуман
Оксана Джуман
Експерт
Відгуки Оксана Джуман
Коментарі Оксана Джуман
Отримано лайків
7 Like
Оксана Джуман

Підгузки

Продовжую тестування підгузників-трусиків pampers. На початку тестування доця не дуже охоче хотіла одягати, через те що вони трусиками. Але так як їй 2.2 то потрібно перходити на горшок. Тому ми вирішили все таки будь-якими методами переходити на ці підгузки. Ніжний запах, зручні, легкі і дуже класні. За ніч не протекли. Зручна резинка пояс. А сервекти дуже якісні. Витирають забруднення з першого разу. Алергії не було. Рекомендую друзям і знайомим!! Обов'язково буду ними користуватись і надалі, бо вони дуже якісні і хороші
У відгука 0 коментарів
Оксана Джуман

Посилочка

Дуже радію, що мене вибрали для тестування продукції pampers. Доці вже 2.2 і пора вчити ходити на горшок. Але навчання проходить тяжко :( тому це дуже хороший перехід на трусики -підгузники. Дякую, що обрали!! Серветками вже всьигли склристатись. Якість хороша, гарний запах. Ніжні. Поки алергії не було. Вміру вологі.
У відгука 0 коментарів
Оксана Джуман

Десерт

Дочка захотіла смачного десерту, от я і згадала що в мене є десерт від oekter. Вирішила спробувати. Взагалі я ніколи такого не купую, бо думаю що буде не смачно а про користь цього хімічного порошкувзагалі мовчу! Я не могла повірити, що порошок змішати з водрю і може бути смачно??? Отже, ставидась до всього дуже скептично і була впевнена, все викинемо!! Уважно прочитала іеструкцію: легко і проблем не виникло. Змішала і з ила бдендером. Діти прикрасили і дегустуємо
Отже, смачно. Нема відчуття порошку, білий колір тішить. Природній смак молока.всім сподобався і ми одразу зробили другий пакетик!
У відгука 0 коментарів
Оксана Джуман

Тестування

Дуже зраділа що попала в список тестувань!! Соломійці 2.2 і якраз спробуємо нові підгузки, поки з горшком не дружимо :) Гарне завершення вечора!! Радію і дякую за довіру!! Чекаю з нетерпінням! А керівникам naprobu дякуємо за цікаві тестування. Цікаво чи будуиь запотівання і чи швидко справиться з впитуванням рідини.
У відгука 0 коментарів
Оксана Джуман

Вареннячко з полуниці

Всім привіт. Отримала посилку і дуже зраділа скільки всього хорошого ви передали!! Ще й гарний шнурочок і наклейки!! Як тільки появились полуниці і на вулиці погода дозволяє готувати, то вирішила спробувати варення. Ніколи такого не готувала. Спочатку прочитала інструкцію, прикинула етап за етапом як буду готувати. Колір чудовий, вийшло густе. Довго не варила і тішить що цукру не потрібно давати дуже багато, так як в мене малі доці і їм не треба їсти дуже багато солодкого. Зручна інструкція. Особливо дякую за українську мову. Дякую за можливість спробувати!! Наступне буде варення зі смородини :) дякую, що мене обрали для такого дегустування. Гарного вам дня і хороших закруток, десертів і смачного життя :)
У відгука 0 коментарів