Елена.81
Елена.81
Знавець
Відгуки Елена.81
Коментарі Елена.81
Отримано лайків
16 Like
Елена.81

Дуже хочу спробувати

Дуже багато чула про цей крем, хотілось би спробувати. Маю комбіновану шкуру і часто шкіра на підборіді має подразнення
У відгука 0 коментарів
Елена.81

Підсумки тестування

Ось і пройшов час тестування продукції Rich Coconut від Eveline Cosmetics . Що можу сказати , за час тестування я помітила деякі зміни. В мене перестало лушитися обличчя на підборідді завдяки крему"Мультиживильний кокосовий крем для обличчя " . Це означає , що косметика дійсно має зволожуючий еффект. Мультиживильний кокосовий крем для шкіри навколо очей, сильно вираженої дії я не помітила, але там і не було обіцянок , що я буду набагато молодша і зникнуть ознаки старіння))), але все одно шкіра стала більш пружною. Зволожувальна кокосова міцелярна вода, ця вода дуже лагідно та ретельно знімає косметику з обличчя. Ніжна пінка для вмивання це моя любовввв, вона дуже ніжна та лагідна , шкіра пісня неї чиста до скрипу.
У відгука 3 коментарі
Елена.81

Ура нарешті)

Нарешті сьогодні прийшла моя довгоочікувана посилка. Вміст її мене порадував. Вверечі проведу тестування. Дуже сподіваюся, що вона мені підійде. В мене комбінована шкіра і дуже важко підібрати засоби для догляду за обличчям. Далі буде і повний огляд, і докладний відгук. Косметика бюджетна і тому якщо не буде ні яких нюансів при тестуванні, цілком можливо, що буду нею користуватися і далі.
У відгука 0 коментарів
Елена.81

Нет посылки

Уже 6 октября , а посылки все нет(((. Очень переживаю. И очень хочу приступить к тестированию косметики.
У відгука 1 коментар
Елена.81

Бекутан Кидс Витс Мультииммуно

Мне интересно принять участие в проекте , если конечно есть смысл принимать препарат детям старше 9 лет. Хотя витаминые комплексы полезны в любом возрасте, а тем более весной.
У відгука 1 коментар