KotNata
KotNata
Знавець
Відгуки KotNata
Коментарі KotNata
Отримано лайків
5 Like
KotNata

Зволожувальний крем для рук SWEET COCONUT

My love ❤️ Крем просто чудовий. Невагома текстура, просто неймовірний аромат, оптимальне зволоження. Крем узяла із собою в дорогу. Від довгого перебування у транспорті, постійного користування вологими серветками шкіра на руках потребує зволоження. Отримати ефект жирних липких рук — це найгірше, чого хотілося. Крем повністю виправдав і перевершив мої очікування. Однозначно, рекомендуватиму іншим і куплятиму сама й надалі.
У відгука 5 коментарів
KotNata

Тональна основа Liquid Control HD Mattifying Drops Foundation та Розсипчаста бананова пудра для обличчя

Спеціально не читала відгуки до тестування. І зараз трохи здивована. Тональна основа. Легка текстура, немає ефекту маски, дуже добре зволожує шкіру. У мене комбінована шкіра, схильна до жирності. Основу наносила на чисте обличчя, без попереднього зволоження. До вечора шкіра не пересохла. Як на мене, то дуже не вистачало ефекту матовості. Я думала, що отримаю його від пудри((( Ні. Матуючий ефект був приблизно півгодини. Як на мене, обидва продукти підійдуть молодим дівчатам із нормальним типом шкіри й без проблем із нею, аби надати легкого відтінку. Користуватися буду, але купляти після тестування навряд (
У відгука 8 коментарів
KotNata

Туш для вій

Дуже добра туш за свої гроші. Найважливіше для мене, що не викликала алергії, не розтікалась, не розмазувалась. На моїх війх виглядала скоріше, як прдовжуюча, а не об'ємна. Надала природної довжини. Дуже зручний пензлик: форма, довжина щетинок, їхня густота — усе так, як треба ?
У відгука 5 коментарів
KotNata
От, не повірите! Сьогодні зайшла до супермаркету. Думаю, треба б желатину купити, бо давно желе не робила, а воно корисне для моєї спини. Та й холодцю можна зварити)))) Купила. І Dr.Oetker, і іншої марки. Прийшла додому, відкриваю пошту - а тут запрошення))) От і не вір потім у долю. З радістю протестую, бо лишилося багато заморожених фруктів, треба їх у желе перетворити)))
У відгука 1 коментар
KotNata
Парадонтакс час від час купляю сама, а ще мені стоматолог давала пробні варіанти. Купляю, бо останнім часом із яснами просто біда. А ще чутливість зубів додалась... Остання надія на цю пасту)
У відгука 1 коментар