julia.dobosh
julia.dobosh
Новачок
Відгуки julia.dobosh
Коментарі julia.dobosh
Отримано лайків
0 Like
julia.dobosh
Спробували всі пюре. Найбільш дивним для мене виявилось те, що найбільше сподобались дитині мясні пюре, особливо з індичкою. Очікувала, що фруктові більше будуть до смаку. Хоча, пюре з яблука, персика та з сиром теж дуже сподобалось, і смакові властивості дуже хороші в нього, і консистенція. Дуже хороше пюре! Чорнослив дитині не сподобався. Я так і очікувала, адже це доволі специфічний продукт, і сама не дуже його полюбляю. Яблуко-сир/яблуко-малина/яблуко-слива: пюре високої якості, проте не дуже впало до смаку нашому дегустатору. Тільки пів-баночки з кожного спробували, а решту сама скуштувала, і можу сказати, що дуже хороші поєднання складових обрав виробник для цих пюре.
У відгука 0 коментарів
julia.dobosh
Спробували пюре з яблуком, морквою та буряком. Починаючи з упаковки - все дуже чудово! Склад дуже хороший, нема ні ароматизаторів штучних, ні інших шкідливих добавок. Дуже приємна сама структура пюре. Одразу видно натуральний продукт. І колір, і запах - все гаразд. Найбільше відчувається присутність моркви, яка нам дуже подобається. Нашому маленькому дегустатору сподобалось це пюре. /Завтра-післязавтра надолужимо пропущені відгуки. Не мала змогу надсилати їх, бо були проблеми з інтернетом./
У відгука 1 коментар
julia.dobosh
Отримала посилку в повному обсязі. Від завтра починаємо тестувати. Поки що можу оцінити тільки зовнішній вигляд(упаковку). Одразу видно, що виготовлено все з якісних матеріалів, дуже зручні баночки, сашети. Детально про саме тестування і відгуки ще напишу.
У відгука 0 коментарів