Валентина Тесля
Валентина Тесля
Новачок
Відгуки Валентина Тесля
Коментарі Валентина Тесля
Отримано лайків
0 Like
Валентина Тесля
Отечественный производитель радует достойными продуктами.Отличный крем,Биокон особенно хорош в качестве базы под макияж! это отличный увлажняющий крем, с насыщенной, но очень легкой текстурой, которая прекрасно подходит в качестве основы под макияж.Гель для умывания мицелярный Биокон отлично очищает кожу.А маска мгновенной красоты Биокон питает и увлажняет кожу и очень хорошо смывается.Серия Биокон отличный выбор буду продолжать пользоваться и дальше.
У відгука 0 коментарів
Валентина Тесля
тлтл000 04.12.2018 19:27 Добрий вечір триває 10 день мого тестування продукції Біокон, я для чистоти експерименту ці дні користуюсь тільки набором Біокон, а це: гель для вмивання міцелярний, маска миттєвої краси і денний крем. Буває моя шкіра реагує подразненням на новий крем тому я чекала 10 днів але о чудо ніякого тобі почервоніння шкіра стала виглядати свіжішою крем маска чудово справляється з живленням, а денний крем гарно впитуїться і не залишає жирного блиску, очищуючий гель для вмивання мені також сподобався. А от чи розгладяться зморшки це покаже більш тривале використання даної косметики. Дякую сайту НаПробу та компанії Біокон за таку чудову нагоду познайомитись новинками.
У відгука 2 коментарі
Валентина Тесля
Добрий день, сьогодні другий раз попробувала крем гель потрібно зовсім маленьку крапельку для вмивання шкіру не зтягує і не пересушує, потім використала денний крем. Спочатку я трохи була збентежена тим що крем 35+ ,але потім вирішила спробувати. крем має приємний але не нав"язливий запах легка текстура, легко наноситься, швидко впитується. Мені подобається,а далі будем дивитись на реакцію шкіри.
У відгука 0 коментарів
Валентина Тесля
Коли я узнала що стану експертом в тестуванні косметики Біокон я дуже зраділа, це моє перше тестування. Учора нарешті отримала посилочку від Біокон. Вже встигла спробувати гель для вмивання Мені сподобався приємний запах і дуже гарно намилюється хоча круги під очима від туші залишились, шкіра незтягнута. Після вмивання нанесла маску , вона має м"яку текстуру, приємний запах і залишки гарно змиваються водою.
У відгука 0 коментарів