iraazrt
iraazrt
Експерт
Відгуки iraazrt
Коментарі iraazrt
Отримано лайків
10 Like
iraazrt

Смак дитинства Dr.Oetker

Cпробувала кисіль Dr.Oetker, який потрібно варити він не відрізняється від того, що вариться на основі компоту та крохмалю, який я варила досі. З кисилем Dr.Oetker все набагато простише і зручніше , він саме для того якщо потрібно швидко і смачно, кілька хвилин і все готовий, дуже вдалий склад цих киселів, ягодів достатьньо, крохмаль не відчувається все в нормі. Дуже вдячна за спробу всіх смаків киселів Dr.Oetker., так можна визначити, який найбільше сподобався. Рекомендую до запіканки та печева. Моїй сім"ї дуже сподобалось текстувати киселі Dr.Oetker.
У відгука 0 коментарів
iraazrt

Смак дитинства Dr.Oetker

Протестувала з моїми членами сім'ї всі смаки швидко розчинного киселю Dr.Oetker (те що швидко за 30 секунд  можна приготувати) смаки у всіх насиченні малинка мені сподобалась найменше, бо там є кісточки, хоча моїй родині було смачно. Полуниця виявилась найкисліша це теж здивувало, бо сподівалась, що кислою буде саме малина. Можу запевнити, що потрібно дотримуватись саме того способу приготування, що на пакуванні, бо якщо відхилитись від рецептури, то відчувається дуже насичений смак крохмалю. З цікавості перепробувала
з різною кількістю води готувати. Тестую далі кисіль Dr.Oetker та вдячна за таку можливість експериментувати та насолоджуватись.
У відгука 0 коментарів
iraazrt

Смак дитинства Dr.Oetker

Отримала набір киселів Dr.Oetker, прикольне, яскраве пакування, різноманітні смаки та і склад не поганий. Буду смакувати продукт польського виробника.
У відгука 0 коментарів
iraazrt

Засоби від Wella Deluxe

Важко за такий короткий час виявити всі переваги засобів Wella Deluxe, але все таки деякі плюси видно навіть за короткий строк. Використала засоби під час відпочинку на морі і тепер наступного разу, вже точно знаю, що буду купувати коли буду на морі. Сонце та морська вода не дуже добре впливають на волося, але з мусом вони не перетворюються на солому та не втрачають блиск. Лак дуже добре тримався під час вечірніх морських прогулянок. Взагалі дуже вдячна за нагоду протестувати продукти Wella Deluxe.
У відгука 1 коментар
iraazrt

Засоби від Wella Deluxe

Доброго дня!!!
Отримала посилку, очікувала тільки на засоби від Wella Deluxe, а тут така несподіванка у вигляді косметички. Дрібничка, але мене вона дуже чомусь порадувала аж сама здивувалась.
Перейдемо до мусу та лаку. Серія Deluxe дійсно відрізняється від інших. Після мусу волосся дуже легке та не обтяжене, але все-таки тримає форму, голова жирніє не так швидко. Зауважу, що на моє волосся, яке по плечі знадобилось зовсім мало засобу це говорить про його економічність. Ще мені сподобався дуже запах він такий, що його хочеться нюхати. Лак дуже добре фіксує зачіску та зовсім не помітний.
У відгука 0 коментарів