Peter
Peter
Новачок
Відгуки Peter
Коментарі Peter
Отримано лайків
0 Like
Peter
Вчора дав два пакетика AlkoSorb перед вечіркою другу. Він добре «подвіжував» і звичайно на ранок було сильне похмілля. Казав, що не міг навіть голови з подушки підняти, але розчинив два пакетики Alko Sorb у воді та випив. Через годину максимум почувався бодрим та не було слідів "гарного" вечора.
У відгука 0 коментарів
Peter
Нарешті вийшло протестувати Alko Sorb. Перед походом на святкування випив вміст одного пакетику. На вигляд водичка мутна та смак хороша, кисленька. Зранку було трохи важко і я випив ще один пакетик. За пів години став живчиком.
У відгука 0 коментарів
Peter
Чому я раніше не любив мюслі?! Тому що не купував мюслі AXA ! Вони дуже смачні, легкі в приготуванні ( залив соком, молоком чи йогуртом). Дуже добре брати на роботу особливо, коли немає часу на повноцінний обід.
У відгука 0 коментарів
Peter
Доброго ранку! Я в захваті від пластівців AXA HARMONY. Вони достатньо солодкі з цікавим кисло-солодким смаком яблука. Смачні з теплим молоком,з йогуртом густим та рідким, з соком. А от подушечки AXA HARMONY мене зразу трохи розчарувалися. Вони без начинки та зовсім не солодкі, але дружина знайшла спосіб подати мені їх смачно. Салат! Салат з фруктами, подушечками та йогуртом. Смачного!
У відгука 0 коментарів
Peter
Завдяки великій сім'ї, ми скуштували всі смаки мюслей, пластівці та подушечки і задоволені залишилися усі. Дружині сподобалися найбільше Muesli "Fruts and nuts", братові "Exotic mix", мамі легкі пожушечки Harmony "Oat pillows", а мені Muesli "Chocolate and nuts".
У відгука 0 коментарів