nadia1606
nadia1606
Новачок
Відгуки nadia1606
Коментарі nadia1606
Отримано лайків
0 Like
nadia1606
Вчора спробувала зробити варення із слив.Зазвичай на таке варення мені потрібно було багато цукру і треба було довго його вижарювати. Цього разу я взяла желфікс 2:1, далі робила все як вказано в інструкції на упаковці, цукру вкінці дала трохи менше , ніж вказано, лише 300 гр, мені на всі варення цукру пішло менше) І варення готове.За зекономлений час встигла ще млинців зробити вже із свіжим сливовим варенням)
У відгука 0 коментарів
nadia1606
Я продовжую експерементувати. Цього разу робила яблучне варення. Взяла желфикс Dr.Oetker 1:1, яблука в мене були трохи кислуваті, але все одно на 1 кг яблук мені потрібно було 500 гр цукру. Яблука очищала від шкірки і перебивала блендером. Далі робила все як по інсnрукції на упаковці желфіксу, зразу гаряче варення розклала по баночках. Варення вийшло дость солодким, економія цукру для меня досить значна, як звичайно на таку саму кількість яблук раніше в мене йшло 800-900 гр цукру.
У відгука 0 коментарів
nadia1606
Доброго дня! Накінець появилося трохи вільного часу щоб поексперементувати з Желфіксом. Вчора робила варення з персиків, використала Желфікс 2:1. Результат просто здивував, раніше Желфікс не використовувала, а тут ще тепле варення можна різати ножем) Я брала 1 кг персиків, блендером не перебивала, порізала просто кусочками. Далі все робила так як написано на упаковці з Желфіксом, от тільки цукру взяла менше, 200 гр. так як персики в мене були досить солодкі. Результат дуже порадував!
У відгука 1 коментар