shkliarenko.yulia
shkliarenko.yulia
Новачок
Відгуки shkliarenko.yulia
Коментарі shkliarenko.yulia
Отримано лайків
0 Like
shkliarenko.yulia

Вологий корм Purina One indoor formula

Вологий корм Purina One indoor formula з тунцем та зеленою квасолею - це якісна та здорова їжа для кішки, яка живе в приміщенні. Моя кішка дуже вимоглива і перебірлива в їжі, якщо їй щось не сподобається вона не буде це їсти, поки не зголодніє надто сильно.
Цей корм пройшов тест-драйв і заслуговує уваги.
Консистенція корму хороша: великі шматочки з м’ясних субпродуктів, достатньо соусу та шматочки зеленої квасолі. Особливо киці подобається соус, саме його вона з’їдає першим.
Вологий корм я комбіную з сухим Purina One Bifensis indoor formula з індичкою та цільними злаками. Вони чудово доповнюють один одного, урізноманітнюють раціон та забезпечують здоров’я травневої системи.
#PurinaONE_UA
У відгука 3 коментарі
shkliarenko.yulia

Сухий корм Purina One Bifensis indoor formula

Сухий корм Purina One Bifensis indoor formula з індичкою та цільними злаками - це корм, який Мацьопка їсть вже довгий час. Вона завжди проявляє інтерес до корму і просить ще, коли розгулявся апетит.
Дуже радує склад корму, високий вміст індички в складі - 17%, а також клітковини, що надзвичайно важливо для травлення.
Крім того в кормі високий рівень протеїну та жиру, що забезпечує гарний стан шерсті кішки.
Рекомендую поєднувати сухий корм з вологим Purina One indoor formula. Вони чудово доповнюють один одного, урізноманітнюють раціон та забезпечують здоров’я травневої системи.
#PurinaONE_UA
У відгука 2 коментарі
shkliarenko.yulia

Рекомендую Purina One indoor formula

Наша киця Мацьопка дуже вимоглива і перебірлива. Їй справді важко вгодити. Бували випадки, що доводилось викидати корм, через те, що вона його не хотіла їсти.
І тут шкода навіть не втрачених грошей, а того, що киця була голодна, поки я їй не купувала новий.

Сухий мікс Purina One Bifensis indoor formula - це корм, який моя кішка уже куштувала. Тому під час тестування я вже була впевнена, що їй він обов’язково сподобається. Адже ми вже перевіряли на собі ряд інших кормів, які їй не підійшли.

Особливо уважно я стежила за тим, як впливає на апетит та стан кішки комбінація сухого корму з вологим Purina One indoor formula з тунцем та зеленою квасолею. Останній Мацьопка раніше ніколи не їла, тому було дуже цікаво як вона його сприйме.
Мене дуже порадувало, що киця стала більше їсти, стала активнішою, проблеми з накопиченням волосяних кульок в травневій системі зменшились.

На початку тестування кішка з’їдала орієнтовно 20-30 грам сухого корму і 1 пакетик вологого. Зараз інтерес до волого корму в неї зріс і вона з’їдає за день 1,5-2 пакетики. Для їй розмірів, віку і активності - це показник здорового апетиту.
Тому я однозначно буду продовжувати годувати Мацьопку саме цим кормом, і обов’язково хочу спробувати мікси Purina One з інших лінійок. Однозначно рекомендую Purina One indoor formula як сухий, так і вологий корм.
У відгука 1 коментар
shkliarenko.yulia

Отримали смаколики від Purina

Мацьопка була на сьомому небі від щастя! Будемо тестувати і ділитись враженнями. Поки я розпаковувала пакунок, вона вже намагалась відкрити пачечку самостійно.
У відгука 0 коментарів
shkliarenko.yulia

Ура! Ми в списках

Перший раз беру участь в тестуванні. Дуже цікаво! Мацьопка безмежно рада, що їй так пощастило. Всім смачного тестування!
У відгука 4 коментарів