Ореста
Ореста
Знавець
Відгуки Ореста
Коментарі Ореста
Отримано лайків
12 Like
Ореста

Тестуємо підгузки)

Привіт усім) знову ми стали учасниками тестування від naprobu. Цього разу ми тестували нічні підгузки-трусики від Pampers. Аня вдень вже користується горщиком, але на ніч нам ще потрібні підгузки. Ми користувались підгузками іншої торгової марки і ніби були задоволені. Зараз ми спробували Pampers pants і відчули їхні переваги) Вони легко витримують 12 годин і шкіра залишається після них сухою і не подразненою. Їх легко одягати та знімати (перевірено Анею)))). В них хороша посадка, манжети на ніжках гарно тримають. А кожного вечора Аня сама обирає, який підгузок одягнути, бо вони всі мають гарний милий дизайн) На жаль, наслідки коронавірусу роблять свою справу, і я не можу сказати чи мають підгузки парфумований аромат. Але загалом: тонкі, зручні, не створюють відчуття мішка між ножками, гарно тримають посадку, забезпечують сухість. А це основне) з радістю рекомендуємо спробувати і вам ❤️
У відгука 2 коментарі
Ореста

Підгузники нічні

Привіт всім! Сьогодні вперше спробували новинку від Pampers - нічні підгузки Pampers pants. Перша ніч пройшла сухо та спокійно, підгузок витримав 12 годин, нічого ніде не перетекло. Зараз донечка хворіє, тому постійно наводнюємо водою. Ані було дуже комфортно, тому що підгузок тонкий, і при наповненні не стає "мішком" між ногами. Мають гарний дизайн, їх легко одягати та знімати, дитина може сам з цим впоратись) з задоволенням продовжуємо тестувати новинку)
У відгука 3 коментарі
Ореста

Ура! Прийшла посилка!

Ура! Прийшла посилка! Починаємо тестування!
Дуже дякуємо за можливість тестувати нову продукцію від Pampers! Посилка велика, там багато всього для нас та наших друзів! Будемо роздавати зразки продукції! Є і памперси, і вологі серветки, і книжка! Дуже цікаво та пізнавально! Сьогодні на ніч будемо пробувати!
У відгука 2 коментарі
Ореста

Творопиш

Завжди заглядала в магазині на цей чудо пакетик, але ніколи не наважувалась купити, так як маю свій перевірений рецепт творожної запіканки. Аж тут така можливість протестувати Творопиш від сайту @naprobu_ua! Клас! Ззаду на етикетці є рецепт приготування, але я зробила по своєму) трошки творогу, трошки цукру, трошки молока, 2 яйця, пакетик Творопиш від #DrOetker ,ванільна есенція і все. Гарно перемішати, викласти в форму і запекти. Творопиш замінює муку і крохмаль. Запіканка вийшла ніжною, легкою, не забитою, однорідною. Тепер буду частіше використовувати такий додаток до запіканки!
#naprobuua #naprobuua_DrOetker #naprobu_відгуки #DrOetker_відгуки
У відгука 6 коментарів
Ореста

Гарячий шоколад ? смакотааа

Смачнющий гарячий шоколад від Dr.Oetker! Густий, запашний! Не схожий на інші ? Мені смак ніби пудинговий. Смакота ? З одного пакетика виходить не дуже велика порція, спочатку здається, що буде мало. Але він дуже ситний! Легко готується! Просто змішується з молоком і доводиться до кипіння! Можна готувати з дітьми! Легкий смак рому і аромат! А горіховий - ніби їсти тістечко з горішком! Дякую проекту, що відкрив цей шоколад для мене, раніше ніколи не пробувала, а тепер - тільки він! Рекомендую і вам спробувати! ❤️?❤️?❤️
У відгука 10 коментарів