Valentine1604
Valentine1604
Експерт
Відгуки Valentine1604
Коментарі Valentine1604
Отримано лайків
18 Like
Valentine1604

Соц мепежі

Посилання на відгук в соц мережах:
https://www.instagram.com/p/Cm19CSpITas/?igshid=Yzg5MTU1MDY=
https://www.facebook.com/100003987769735/posts/pfbid0Skk1KETwF3HuTk6zqdecgbW8MyLawNcAaf76jQyXHncg8hRxfWLVUp7nSqnNUUZAl/
У відгука 2 коментарі
Valentine1604

Крем гель для шкіри навколо очей

Хтось намагається підвести підсумки 2022 року, а я підведу підсумок тестування продукції від компанії Avon, що надійшли мені від порталу Напробу. Мені в якості набору для тестування прийшли живильний крем для рук з маслом какао, крем гель для шкіри навколо очей і приємний сюрприз - брендоване новорічне пакування. Перший мій відгук був присвячений кремові для рук, а зараз я поділюсь своїм досвідом використання крему гелю для шкіри навколо очей.
1. Дизайн пакування: крем для зони під очима та гель для зони над очима знаходяться у одній баночці, яка розділена на дві половинки для крему і гелю відповідно, на кришечці зображено що і для якої зони застосовується.
2. Аромати і віддушки: майже відсутні, що не може не порадувати.
3. Колір та текстура: гель - колір смаженої карамелі, якщо можна так сказати, текстура - щільна гелеподібна, не даремно ж гель. Крем - молочного кольору, щільний.
Завдяки таким щільним текстурам гель та крем досить економний в використанні адже його потрібно зовсім трішечки.
А тепер кілька слів стосовно ефекту. Даним продуктом я користувалась з 19.12, тобто майже 2 тижні. Перші кілька разів після застосування гелю було незначне пощипування очей, але потім це неприємне відчуття зникло. Мімічні зморшки не розгладжує, але зменшує їх глибину. І те що мене 100 % порадувало і я помітила ефект на 4-5 день - це зменшились темні кола під очима ( це дія крему для зони під очима).
В цілому даним кремом і гелем для шкіри навколо очей від Avon я задоволена і в майбутньому скоріш за все оберу для себе цей продукт ще раз.
У відгука 0 коментарів
Valentine1604

Живильний крем для рук з маслом какао від Avon

Певно, як і більшості, мені прийшов набір для тестування напередодні дня Святого Миколая. До набору входили подарункове пакування, крем для рук та крем і гель для шкіри навколо очей.
Свій перший відгук хотіла б присвятити крему для рук, так як я якраз була в пошуках компактного крему, щоб можна було кинути в сумочку і завжди з собою носити.
Якщо ви, як і я шукаєте засіб, який можна легко помістити навіть в найменшу сумочку, то це він (об'єм 30 мл). Крем має дуже приємний аромат шоколаду, шоколадних цукерок (містить масло какао у складі), в цей запах закохається будь-хто. Текстура крему щільна, приємного бежевого кольору з відтінками рожевого чи може навіть персикового кольору, але незважаючи на щільну структуру крем дуже швидко вбирається у шкіру рук, що є величезним плюсом, адже не потрібно ретельно втирати засіб у шкіру. І ще також, якщо у зимовий період виникає проблема сухості шкіри рук, то цей крем також вам підійде тим, що він дуже гарно зволожує. Одним словом живильних крем для рук з маслом какао від компанії Avon я можу рекомендувати.

А тепер наявний мінус на 302 день війни, який є і на кремові для рук, і на кремові для шкіри навколо очей: назви товарів на лицьовій стороні написані російською мовою. На зворотній стороні крему для рук українська мова іде після російської і казахської. А в аркуші-інструкції до крему для шкіри навколо очей потрібно докласти зусилля, щоб знайти українську.
У відгука 1 коментар
Valentine1604

Список учасників

Вітаю всіх, хто є в списку учасників на тестування!) Бажаю гарного та смачного тестування, а я побігла за "вкусняшками" до магазину.?
У відгука 2 коментарі
Valentine1604

Тестування

Дуже цікаво спробувати новинку. А ще цікавіше перевірити заявлені властивості гелей, адже мені як мамі малого бешкетуна доводиться прати речі майже щодня і хотілось би, щоб речі не втрачали свого вигляду.
У відгука 0 коментарів