buni_
buni_
Новачок
Відгуки buni_
Коментарі buni_
Отримано лайків
0 Like
buni_
Вирішила теж взяти участь у конкурсі із своїм варіантом десерту/перекусу з подушечками АХА. 250-300 г натурального фруктового йогурту (у мене - персиковий) 3-4 столові ложки подушечок АХА декілька шматочків яблука Йогурт налити в піалу, поверх викласти подушечки АХА та прикрасити яблуком. Досить просто, так. Густота йогурту не дозволяє подушечкам тонути і вони не намокають всі одразу, а розмочуються поступово у процесі споживання страви, лишаючись хрусткими з одного боку )
У відгука 0 коментарів
buni_
Спробувала подушкчки АХА - на смак трохи нагадують кукурудзяні палички, але більш щільні, тверді та хрусткі. Не занадто солодкі, що добре. Їла як заливаючи йогуртом, так і просто сухими з чаєм/кавою (з кавою навіть смачніше).
У відгука 0 коментарів
buni_
У мене на роботі лишався пакетик вівсяної каші АХА з чорницею (ще у старому дизайні). Зголодніла, відкрила. Ягід чимало. Але для мене ця каша надто солодка, тому я трохи вибираю цукор ложкою (зазвичай він на дні і коли висипаєш, то майже ввесь зверху). Коли заливаєш гарячою водою, пластівці та ягоди розбухають, стають м'якими. Пробувала також заливати кефіром, але такий варіант для мене менш смачний, бо пластівці лишаються твердими. В цілому мені подобається ця каша, але хотілося б щоб було трохи менше цукру на порцію, і, можливо, щоб сама порція була трошки більша (50 г, а не 40 г, наприклад).
У відгука 0 коментарів
buni_
На жаль, не потрапила у тестування. Знайшла у списку своє прізвище, але ім'я виявилось не моє ( Вирішила просто, не в рамках тестування, спробувати пластівці з висівками і яблучним соком. Примєно порадувала упаковка - внутрішня упаковка із досить щільного матеріалу, тобто коли будеш її відкривати, від легкого руху вона не розірветься вся і пластівці не розсиплються. Самі пластівці досить тонкі і видно висівки. Я пробувала їх без нічого в якості перекусу. На смак вони не пересолоджені, відчувається легкий яблучний присмак, хрусткі. Мені сподобались.
У відгука 1 коментар
buni_
Мені цю пасту рекомендувала лікар, щоб прибрати чутливість у оголених ділянках зубів біля десен. Але коли я чистила нею зуби, то в чутливі ділянки вона аж "заходила", тоді як зуби і частини зубів, з якими проблем не було, реагували нормально. Не знаю, чи це ознака того, що паста діє як треба, чи навпаки - ознака того, що вона мені не підходить... Я поки тимчасово припинила нею користуватися. Цікаво буде почитати коментарі учасників тестування, як у них будуть взаємодіяти чутливі ділянки з пастою.
У відгука 2 коментарі