ОлесяМате
ОлесяМате
Новачок
Відгуки ОлесяМате
Коментарі ОлесяМате
Отримано лайків
0 Like
ОлесяМате
Третій продукт із серії Біокон Профешнл Ефект, що використовувався мною, був денний крем Мезо Гіалурон 35+. Все, що вказано на упаковці про цей крем, відповідає дійсності. Він надовго зволожує, живить шкіру. Після нанесення крему шкіра має свіжий виляд, гарно зволожена та підтянута. Для мене особисто від початку проблема була лише одна - сильний аромат крему, від якого сльозилися очі. У мене чутлива шкіра і очі, тому я надаю перевагу непарфумованій косметиці. Але, якщо у вас немає з цим проблем, крем вам дуже сподоббається, без сумніву.
У відгука 3 коментарі
ОлесяМате
Другим продуктом Біокон Профешнл Ефект,який я спробувала, була маска миттєвої краси . Отже, маска дуже густа, жовтого кольору, має приємний аромат. Наносити треба, як зазвичай, на очищену шкіру; за 15 хвилин залишки змити водою. Я тримала до повного вбирання, після чого знімала залишки серветками для обличчя, а вже тоді вмивалася теплою водою. Відчуття після використання маски надзвичайні! Шкіра зволожена, м'яка, підтягнута, сяюча, розгладжена! Це щось неймовірне! Крем після використання маски можна не наносити. Рекомендую!!!
У відгука 0 коментарів
ОлесяМате
Хочу розповісти про те, як вперше спробувала серію Біокон Профешнл Ефект. Гель для вмивання, Маску миттєвої краси та Денний крем для обличчя 35+. Спершу я спробувала Гель для вмивання. Прозорий, гарно піниться після нанесення. Шкіра після використання м'яка, свіжа, очищена і зволожена на дотик. Відчуття стягнутості немає. Можу рекомендувати і тим, у кого чутлива шкіра, як моя.
У відгука 0 коментарів