Baurus
Baurus
Новачок
Відгуки Baurus
Коментарі Baurus
Отримано лайків
0 Like
Baurus
Пригостили малиною, було вирішено до ранкових оладкам дуже швидко приготувати малинове варення. Використовувала у приготуванні Желфикс Д Oetker «2:1» на кілограм малини 0,5 кг. цукру. Варення загусло дуже було , моя малеча залишилася задоволена)))
У відгука 0 коментарів
Baurus
Колись у дитинстві, мої родичі привозили з Криму смачне варення, бурштинового кольору з аличі. Подорослішавши я кілька разів намагалася приготувати таке варення сонячного кольору, було смачно, але зовсім не така косистенция і зовсім не той колір. Ставши експертом проекту Желфікс Dr.Oetker – секретний інгредієнт ідеального варення, я вирішила спробувати ще раз приготувати ласощі з жовтої аличі. У приготуванні я використовувала Желфікс Dr.Oetker «1:1» і о диво отримала довгоочікуваний смак і колір. Зізнаюся чесно, довелося помучитися з самої аличею, так як кісточка відділяється, ДУЖЕ і ДУЖЕ погано і з 1,400 кг фруктів ледве ледве назбирала 1 кг сировини для варення. Сам процес приготування пройшов дуже швидко і без проблем.Остаточне загустіння сталося після повного остигання. І ще... в процесі охолодження воно стало на пару тонів темніше, але на смак це не вплинуло. Поділилася з рідними солодким твором))), з'їли все моментально! Спасибі Желфіксу Dr.Oetker за приємні спогади
У відгука 1 коментар
Baurus
Доброе утро! Я наконец то смогла получить посылку и объявляю начало испытания продукта, нового для меня, но многообещающего! Ко мне приехал набор из трех пакетиков DrOetke Желфикс 1:1 , трех пакетиков DrOetke Желфикс 1:2 и трех пакетиков DrOetke лимонной кислоты. И приятная мелочевка для красивого оформления готовой продукции))) и информационные карточки.
У відгука 0 коментарів