Velta
Velta
Знавець
Відгуки Velta
Коментарі Velta
Отримано лайків
1 Like
Velta

DentaLife-ласощі для догляду за порожниною рота

Для моєї собачки це було важливе тестування, тому що їй вже 5 рочків і в неї важкодоступні зуби почали жовтіти. Із-за цього став з"являтися запах з рота. В процесі тестування запах з ротика зник та зуби побілішали. Новий продукт для догляду за порожниною рота виконує дві ролі- як смаколик, він приємний на смак, в мене собачка привередлива, та як засіб для догляду за ротовою порожниною. Зуби собачкам важко чистити, не завжди вони дозвоняють це робити, дякую. що є такі засоби для догляду за зубами у собачок.
У відгука 0 коментарів
Velta

Dentalife

Моя собачка з задоволення тестувала корисний смаколик. Зник запах з ротика, та зубки стали білішими. Дякую Вам! Моя собачка завжди просила добавки. Цей корисний смаколик їй дуже сподобався. Дякую Вам про турботу за нашими улюбленцями, Дуже хочеться, щоб вони були здоровими та активними! Завдяки Вам так і буде!
У відгука 2 коментарі
Velta

Dentalife

Отримали посилку з Ласощами Dentalife. Дякую за можливість протестувати корисні ласощі, тому що передні зубки у собачки-біленькі, а важкодоступні-пожовтіли. Крім того у собачки буває запах з ротика, тому надіємося, що незабаром цей запах зникне, завдяки Dentalife. Буду писати про результати. Dentalife собачці подобається, вона зацікавилася новими ласощами.
У відгука 0 коментарів
Velta

Про нашийник

Сподіваюсь потрапити до списку. У мене будуть красиві фото! У меня дуже мила собачка! Всім бажаю успіхів ?
У відгука 1 коментар
Velta

Про нашийник

Зараз тепло на вулиці вже треба носити нашийник нашим улюбленцям!
У відгука 1 коментар