Таня Хала
Таня Хала
Знавець
Відгуки Таня Хала
Коментарі Таня Хала
Отримано лайків
0 Like
Таня Хала
Впродовж трьох тижнів я користувалась засобом серії Professional Effect Маска миттєвої краси Beauty Mask. Що тут сказати, вона відмінно працює, шкіра після неї гладенька, свіжа й дуже приємна на дотик. Використовувала її по 2 рази на тиждень. Взагалі враження від використання продукції ТМ БІОКОН дуже приємні і спонукають до подальшого використання. Мені підійшла данна продукція і залишила приємні враження.
У відгука 0 коментарів
Таня Хала
В цьому відгуку я хочу розповісти за два продукти Біокон серії Professional Effect: Міцелярний гель для вмивання та денний крем Mezo Hyaluron 35+ Кремом і гелем для вмивання користувалась ці три тижні щоденно і ось що я можу про них сказати. Гель дуже гарно очищає і не пересушує шкіру, дуже економно використовується і якщо не перебрати багато, то і гарно змивається :)))) Останнім часом дуже рідко користуюсь декоративною косметикою, тому не можу сказати на скільки гарно гель справляється зі змиванням косметики. Що стосується денного крему то дуже приємно ним користуватись. Легко наноситься та гарно вбирається в шкіру, відчуття зволоженності зберігається на довго. І ви знаєте як буває в зимовий період шкіра пересихає, відчуття стягненості - неприємно. Але після користування цим кремом ці всі відчуття не з'являлись. Ці два продукти залишили гарне враження і бажання користуватись ними надалі.
У відгука 0 коментарів
Таня Хала
Підійшов до кінця час тестування косметики ТМ Біокон. Впродовж трьох тижнів я користувалась трьома засобами серії Professional Effect: Міцелярний гель для вмивання, маска миттєвої краси Beauty Mask та денний крем Mezo Hyaluron 35+ Всі три продукти дуже гарно оформлені, особливо приваблива коробочка з денним кремом. Тюбики з гелем і маскою м'які і дозволяють дозувати кількість продукту. На звороті упаковок розписано склад та спосіб застосування продукту, строк придатності. В інших відгуках напишу свої враження ці засоби догляду
У відгука 0 коментарів
Таня Хала
Це щось неймовірне, сьогодні в мене бувь експеремент з Желфікс 2:1 і я просто в захваті. Готувала я сьогодні грушово-абрикосовий джем, так він застиг так швидко, ще теплий а вже тримав форму і не розтікався, я там навіть полоси зробила ножем... Рецепт такий: 250 г абрикосового пюре (просто блендером перебели абрикоси), 100 г грушового пюре (трохи проварила порізані груші і перетерка через сито), 125 г цукру, 8 г Желфікс 2:1. Ну а далі все за інструкцією на упаковці Желфіксу. Результат мене вразив, це любоввввввввф.... А який він смачний вийшов, ніколи раніше не коштувала грушово-абрикосовий джем, спробуйте це дійсно смачно. На фото 1 грушове пюре, перетерте через сито.
У відгука 0 коментарів
Таня Хала
Всім привіт. Мої мармеладні пригоди продовжуються на цей раз абрикосовий мармелад. Він вийшов трохи м'якіший, але теж гарно застиг та тримає форму. Рецепт: 250 г пюре абрикос 130 г води 180 г цукру 10 г Желфікс 1:1 Змішуємо частину цукру з Желфікс 1:1 і відставляємо в бік. Пюре, воду і цукор змішуємо і ставимо на вогонь прогріваємо до 50° і повільно всипаємо цукр з Желфікс 1:1 постійно помішуючи. Нагріваємо суміш до 104-109°, не забуваємо постійно мішати, щоб не пригоріло. Виливаєте в ємність з якої буде легко вийняти (в мене це силіконова форма). Даємо повністю застигнути, виймаємо і нарізаємо. Обвалюєм в цукрі чи цукровій пудрі. Смачного!
У відгука 2 коментарі