Алекс75
Алекс75
Новачок
Відгуки Алекс75
Коментарі Алекс75
Отримано лайків
0 Like
Алекс75
Отримав набор, який виявився дуже класним та корисним! Зубна паста сподобалась тим що не є дуже м'ятною, має приємну консистенцію, не створює багато піни, економно використовується. Паста гарно очищує зуби, заліковує ясна, залишає приємний запах та відчуття відполірованих зубів. Щітка що йшла у комплекті теж якісна та зручна. Дует Паста + Щітка = Відмінний результат. Рекомендую до використання!
У відгука 0 коментарів
Алекс75
#Желфікс #Naprobyua #DrOetker #DrOetkerNaproby Варення з ароматної малини зварене власноруч Було використано #Желфікс 2:1 Малину перетерли через сито(щоб позбутися кісточок) щоб було приємної консистенції. А далі все по рецепту Желфікса(на 1 кг малини - 0.5 кг цукру). Варення швидко приготувалось, дуже ароматне та смачне!
У відгука 1 коментар
Алекс75
#Желфікс #Naprobyua #DrOetker #DrOetkerNaproby Варення з абрикосів зварене власноруч
У відгука 1 коментар
Алекс75
#Желфікс #Naprobyua #DrOetker #DrOetkerNaprobyua Отримав тестовий набір для приготування варення, желе. Спасибі! Швидка зручна доставка, посилка прийшла в повному обсязі, не пошкоджена. Раніше не доводилось використовувати Желфікс, навіть не чув про нього. От буде нагода протестувати, адже варення варимо усією сімєю, всі його люблять їсти, особливо діти! Починаймо варити!
У відгука 0 коментарів