Oksana1965
Oksana1965
Новачок
Відгуки Oksana1965
Коментарі Oksana1965
Отримано лайків
0 Like
Oksana1965
Всім доброго дня! Після хрустких мюслі я довго не наважувалася спробувати кашу, не хотілося забувати ті гарні відчуття насолоди. Ніколи не думала, що вівсяна каша може бути такою смачною! Ніжні пластівці були в міру солодкі, але поєднання з кисленькою чорницею дуже сподобалося мені й моїм друзям. Кожен з’їв свою порцію з задоволенням. Тепер буду купувати тільки каші AXA.
У відгука 0 коментарів
Oksana1965
Всім доброго дня! У цьому відгуку хочу подякувати за можливість познайомитися з продукцією AXA. Я й раніше покупала мюслі, пластівці, подушечки та каші для перекусів, але інших виробників. Ті, що я покупала були не смачні, в них були неякісні вівсяні пластівці, в мюслях зустрічалися неякісні родзинки та горіхи. Але тепер, коли я спробувала чудову продукцію АХА, знайшла для себе відмінний варіант перекусів на роботі та заміни традиційних солодощів на корисні. Дуже сподобалася продукція моїм онукам, дітям, чоловіку та мамі. Смачно, якісно, корисно, з натуральних інгредієнтів, без додавання барвників та консервантів, швидко приготувати смачні страви. Що ще треба в нашому бурхливому житті?! Тільки в нашому місті в магазинах я не знайшла ті продукти, які я тестувала. Продукція AXA представлена мізерним асортиментом (в одному маркеті був один вид подушечек, в іншому - тільки один вид пластівців, гранолу та кашу взагалі не знайшла). Я рекомендую всім своїм знайомим цю продукцію, але й чекаю на її появу у нас в місті Суми.
У відгука 0 коментарів
Oksana1965
Після отримання посилки весь цей час я зі своєю родиною смакувала хрусткі мюслі AXA (гранола) з шоколадом та горіхами, з фруктами та горіхами, з насінням льону, кокосом та журавлиною. Мюслі AXA сподобалися відразу. Дуже смачно! Але перше місце ми вирішили віддати мюслі з насінням льону, кокосом та журавлиною. В них гармонійно поєднуються смаки фруктів, горіхів та насіння. Також дуже смачні мюслі з шоколадом та горіхами. Обидва ці продукти ми смакували як вишукані десерти з несолодким йогуртом, кефіром або молоком. Хрусткі мюслі з фруктами та горіхами мають також дуже приємний смак. Я би їх рекомендувала для використання кожного дня як сніданок, так й перекус протягом дня. Ці мюслі менш солодкі, тому за бажанням можна додавати до них солодкий йогурт. Всі мюслі зберігають свою хрустку текстуру. Крім неперевершеного смаку всі ці мюслі містять велику кількість горіхів та фруктів. Також приємно, що не використовується в мюслях цукор або його замінники, а тільки натуральний мед. Ці продукти безпечні та корисні для організму людини в любому віці. Наша родина від 2-ох до 75-ти річного віку смакували цими продуктами та всі без винятку задоволені і даємо найвищу оцінку хрустким мюслі AXA (гранола) з насінням льону, кокосом та журавлиною, з шоколадом та горіхами, з фруктами та горіхами.
У відгука 0 коментарів
Oksana1965
Продукти AXA HARMONY, які я тестувала, дуже сподобалися і дійсно отримала максимум задоволення. Все, на що вказував виробник цих продуктів як їх достоїнство, виявилося правдою. Протестувавши кукурудзяні пластівці з висівками та яблучним соком, а також вівсяні подушечки, хочу відмітити, що це смачно та дуже поживно. Я перевіряла як сніданок обидва ці продукти з кефіром, солодким йогуртом та просто сухі з чаєм, після сніданку мені не хотілося їсти 3-4 години. Але найбільша моя проблема – це пізня вечеря (в 21 год., іноді в 22 год.), після ситної вечері не можеш відразу заснути. Я спробувала вечеряти пластівцями та подушечками. Після такої вечері ще працюю до 23.00, потім лягаю спати без проблем та не набираю зайвих кілограмів. Я працюю викладачем, іноді не встигаю між заняттями сходити в їдальню, а мій перекус часто складається з пиріжків, в результаті - зайва вага, загострення гастриту та інші проблеми. Тепер я буду вживати сухі перекуси на роботі. Це зручно та швидко (можна встигнути за перерву в 15 хвилин). Обов’язково порекомендую цю продукцію колегам. Ще хочу відмітити, що ці хрусткі перекуси в міру солодкі та без штучних барвників та ароматизаторів. Це дуже приємно, можна давати без остраху дітям. Дякую за високоякісну продукцію. Буду сама вживати та рекомендувати всім родичам та знайомим.
У відгука 0 коментарів
Oksana1965
Вчера получила посылку. Содержимое очень порадовало, большие коробки, разнообразный ассортимент, яркий буклет с массой полезной информации. Начинаем тестирование продукции.
У відгука 0 коментарів