Svetlja44ok
Svetlja44ok
Знавець
Відгуки Svetlja44ok
Коментарі Svetlja44ok
Отримано лайків
5 Like
Svetlja44ok

Avon як завжди радує

Набір від Avon для тестування чудовий)
Особливо сподобався крем для шкіри навколо очей, мабуть тому, що я більше користуюсь доглядовою косметикою)
Отже, крем легкої текстури, ненав'язливий запах, не залишає липкості, чудово вбирається і відразу тонізує шкіру, зволожує, освіжає погляд. Звісно за такий період тестування важко сказати наскільки допомагає з мімічними зморшками, але все ж цей крем вартий уваги.
Туш для вій має насичений чорний колір, не осипається, алергії не викликає, зручна щітка, яка гарно розділяє вії, також гарно змивається.
Парфумна вода має солодкий квітково-фруктовий аромат. Стійкість чудова, як і всієї лінійки TTA від Avon. Зручний міні-формат, який можна брати з собою)
Дякую НаПробу за чудову можливість затестити такі новинки від Avon. Продукцією задоволена і буду в майбутньому й надалі обирати Avon.
У відгука 0 коментарів
Svetlja44ok

Неочікуваний сюрприз

Дізналася про участь через сповіщення від Нової Пошти, що прямує відправлення від Бурда-Україна) дуже неочікувано, чекаю з нетерпінням, і звісно рада участі у такому проекті.
У відгука 0 коментарів
Svetlja44ok

Любимый бренд

Люблю этот бренд и его продукцию. Многое пробовала в деле,- никогда не подводило. Но многое, оказывается, я еще и не пробовала)) очень хочется поучаствовать!
У відгука 0 коментарів
Svetlja44ok

Вишня без косточек в желе с Желфикс 2:1

Все получилось очень здорово.
Сначала поспешила и всыпала весь сахар, наверное потому, чтобы вишня пустила сок. Потом вспомнила и всыпала Желфикс, потом переживала, что стала готовить не по указанной последовательности в рецепте...
Думала, что же может быть! Но не отступила.)) Закипело, поварила 3 минуты, разлила по баночкам.
И думала, наверное не загустеет (((
Оставила баночки на ночь укутав тепло, и да, утром джем не загустел. Переставила в место их хранения и через 2 дня заглянула к ним, и Да))) варенье густое, вишня в желе!!! Очень аппетитно. Я в восторге.)) Аплодисменты Желфиксу, теперь это моя любовь при консервации изысканного варенья!)
У відгука 1 коментар
Svetlja44ok

Джемове варення з Желфікс 1:1

Все ніяк не напишу свій відгук, хоча джем вже приготований давно)
Годувала смородиновий і малиновий джеми, пропорції брала такі, які вказані на упаковці. Хотіла дійсно джем і щоб без кісточок і шкірок))) так і зробила!!! А Желфікс мені в цьому допоміг. І я в захваті від результату. Не довелося годинами випарювати джем до джемоподібної консистенції. (Найдовше в процесі приготування це було отримання соку з ягід))). Закипіло, ще три хвилини і я вже розливати готовий джем по банках. До речі і тут є плюси,- банки попередньо не стерилізувала, і кришки теж, вони були сухі і чисті і цього достатньо з Желфікс! На ранок джем загустів, колір натуральний, смак чудовий. Я дуже задоволена.))))
У відгука 0 коментарів