stepania
stepania
Новачок
Відгуки stepania
Коментарі stepania
Отримано лайків
0 Like
stepania
Пройшли тестування і Мюслі АХА з насінням льону, кокосом та журавлиною.Смакувала їх з підігрітим молоком та холодним йогуртом( з молоком мені більш до вподоби).В порівнянні з шоколадними вони здались мені менш солодкими.Хоч фруктів у них теж дуже багато що додає смаку.Одним словом сніданки з АХА стали для мене на перше місце,посунувши каву.Це смачно і дуже ситно.Рекомендую!
У відгука 0 коментарів
stepania
Протестувала я Muesli AXA Crispy Granola з шоколадом та горіхами.Плюсом як завжди залишається гарний дизайн коробки та зручність закривання.Дуже порадував склад мюслів АХА,радує те що ти їж і бачиш що це є,а не тільки читаєш на коробці чи стараєшся знайти хочаб 1 горішок на цілу коробку.В АХА з цим все дуже щедро(горішки,шоколад,фрукти)Мюслі з молоком в міру солодкі та дуууже шоколадні..,в молоці шоколад досить швидко розтопився і надав приємного смаку,а самі мюслі залишились хрусткими.На даний момент мюслі з шоколадом залишаються фаворитами.
У відгука 0 коментарів
stepania
Випробувала і я з сім'єю AXA HARMONY Кукурудзяні пластівці з висівками та яблучним соком.Перше що можна сказати в плюси це коробки з клапаном ,зручно що можна закрити коробку і не переживати що розсиплеться,друге це цупкий пакет в середині який не так легко прорвати. Пластівці на вигляд дуже апетитні ,ціленькі.Готовила я їх з підігрітим молоком ,по правді дуже здивована що вони до кінця смакування залишились хрусткими ,а не розлізлись як інші пластівці які пробували.Мають дуже приємний смак яблука і ще один плюс що виміру цукор.
У відгука 0 коментарів
stepania
Доброго дня!НАрешті і я вчора отримала свою посилку,поблукала вона трохи,чесно кажучи була здивована що мала оплатити доставку.Знаю по відгуках що нічого оплачувати не потрібно.Розпочинаю і я тестування!
У відгука 0 коментарів
stepania
Доброго дня,участь в тестуванні беру вперше в особистому кабінеті вказала свою адресу,а моя посилка приїхала в інше місто .Про це отримала смс з Нової Пошти про отримання посилки.Модератори допоможіть вирішити це непорозуміння!!!
У відгука 5 коментарів