alice_therapy
alice_therapy
Експерт
Відгуки alice_therapy
Коментарі alice_therapy
Отримано лайків
10 Like
alice_therapy

Чекаємо результатів

Чомусь avon ще жодного разу не обрав мене у проект, але я не засмучуюсь. Рада буду почитати відгуки інших. А також чекаю на нові, цікаві проекти!
У відгука 0 коментарів
alice_therapy

Очікую на результати.

Давно не брала участі в проектах, з задоволення поновлю цей чудовий досвід.
У відгука 0 коментарів
alice_therapy

Чекаю на відгуки

Для мене дуже актуальне тестування. Якраз міняємо кухню. Але через те, що ширина техніки 60 см - не подала заявку. У нас маленька кухня і 50 см ширини - для нас ідеально. Класно, якщо більше виробників почнуть випускати техніку різних параметрів, щоб задовільнити різні потреби клієнтів.
Тим не менш, із задоволенням чекаю на результати тестування. Успіху!
У відгука 4 коментарів
alice_therapy

Topicrem і суха шкіра

Я вже мала досвід використання крему Topicrem для рук, а тут - зволожуюча емульсія. Спочатку були думки, що сама текстура крему по ідеї має надавати більший ефект зволоження, ніж емульсія. Однак це не зовсім так. І це я перевірила на собі. Ефект не був меншим, а може навіть і кращим. Та й засобу в упаковці набагато більше. Використовувала я емульсію для тіла і для рук особливо, оскільки шкіра на руках дуже суха, часто виникає подразнення після контакту з побутовою хімією, перебування на морозі. Деколи доводилось використовувати глюкокортикостероїди для зняття подразнень. Цього разу впродовж тестування використовувала лише Topicrem. Засіб дуже комфортно лягає на шкіру. Ефект зволоження відчутно одразу після нанесення. Почала використовувати його перед виходом на вулицю на руки. Чудово захищає. Після душу наносила на тіло в якості зволожуючого засобу. Чудово наноситься, ефект залишається надовго. І ніяких жирних плям на одязі!
Моє захоплення і найкращі рекомендації!!! Емульсія справляється із заявленими функціями на всі 100.
У відгука 0 коментарів
alice_therapy

Мої враження від використання емульсії Topicrem

Дякую сайту naprobu за чудову можливість тестування нових продуктів!
Використання емульсії Topicrem залишило виключно позитивні враження. Дизайн товару сучасний, лаконічний. Кольори надзвичайно гармоніюють. Текстура крему легка, гарно поглинається шкірою. Запах водночас легкий, але дуже приємний, вишуканий. Не лягає плівкою на поверхню шкіри. Ефект зволоження зберігається надовго. На руках у мене особливо суха шкіра, тож можу сказати, що ефект зволоження достатній і тривалий. Звісно якщо мити посуд без рукавичок чи здійснювати миття поверхонь агресивними засобами, то сухість і подразнення можуть з'явитися знову. Але навіть в таких ситуаціях я наносила Topicrem і все швидко проходило. Хоча коли я починала тестування, вважала, що сама емульсія по своїй структурі не може давати значного ефекту. Але я помилялась. Особливо актуальним виявилось застосування емульсії взимку, коли сухість повітря збільшується через опалення приміщень і потребує більше зволоження. З цим завданням Топікрем теж чудово справляється!
Для мене особисто емульсія topicrem - це засіб, який незважаючи на вплив різних агресивних факторів ззовні дає змогу вашій шкірі бути красивою, зволоженою, захищеною і сяяти їй! Як у справжньої принцеси!
Чи куплю я знову? Думаю, що так! До речі, такій упаковці як на буклеті з дозованим ковпачком я би все-таки надала перевагу. Думаю, мені було б зручніше ним користуватись.
У відгука 0 коментарів