Mariia1
Mariia1
Знавець
Відгуки Mariia1
Коментарі Mariia1
Отримано лайків
4 Like
Mariia1

Завершення тестування

Хочу розповісти про завершення нашого тестування мультивітаміну Бекутан.
Початок тестування припав у нас на початок відвідування дитячого садочка. Але сталося так, що донечка захворіла на кишкову інфекцію, тому тестування довелося перервати. Але як тільки все прийшло в норму, ми продовжили)
Вітаміни і пробіотик допомогли нам у відновленні мікрофлори і роботи кишківника. Донечці вітамінки дуже подобаються. Думаю, час від часу буде корисно їх давати, тим більше, що в їжі вона дуже перебірлива.
Дякую naprobu.ua за можливіть протестувати Бекутан.
У відгука 0 коментарів
Mariia1

Тестування Бекутан

Кілька днів тому і ми почали тестування дієтичної добавки для дітей Бекутан.
Моїй донечці 3 роки, і нещодавно вона почала відвідувати дитячий садочок. Тому я, звичайно, хвилювалася за імунітет дитини, адже діти дуже часто хворіють, як тільки починають ходити в садочок. Тестування Бекутан виявилося для нас якраз на часі.
Донечці солодкий апельсиновий смак добавки дуже сподобався. Як і сам процес підготування).
Прочитавши склад добавки, я трохи насторожилася, адже у складі є підсолоджувач, а це не дуже добре для дітей. Проте, дізнавшись більше іформації про сукралозу, я зрозуміла, що він не тільки смачний, низькокалорійний, а й корисний.
Тому я можу бути спокійною за імунітет своєї дитини.
У відгука 0 коментарів
Mariia1
Ось і закінчилося наше тестування дитячого харчування від ТМ Hame. Хочемо подякувати порталу na-probu.com за таку можливість. Із фруктових найбільше сподобалося пюре Чорнослив і Яблуко та персик з сиром. І, звичайно, пюре у паучах, адже це дуже зручні упаковки для прогулянок і поїздок + яскраві малюнки, які цікаво розглядати малюкам. М'ясні пюре також рекомендую, адже на початку введення прикорму вони дуже практичні. Частка м'яса складає 30-40% - якраз добова норма. Для більших діток краще готувати самому. Отже, як підсумок, хто має маленьких діток, раджу спробувати дитяче харчування ТМ Hame. Асортимент великий, є з чого вибирати. Наш маленький експерт оцінив))) #Hame #Hamanek #Naprobu
У відгука 0 коментарів
Mariia1
Ось і закінчилося наше тестування дитячого харчування від ТМ Hame. Хочемо подякувати порталу na-probu.com за таку можливість. Отже, спробували ми: 1. Hame. Пюре чорнослив, 125г – 1 шт. 2. Hame. Пюре яблуко і слива, 190 г – 1 шт. 3. Hame. Пюре яблуко і малина, 190 г – 1 шт. 4. Hame. Пюре яблуко та персик з сиром, 190 г – 1 шт. 5. Hame. Пюре яблуко з сиром, 190 г – 1 шт. 6. Hame. Пюре яловичина, 100 г – 1 шт. 7. Hame. Пюре індичка, 100 г – 1 шт. 8. Hamanek. Пюре яблуко з морквою і буряком, 120 г – 1 пауч 9. HamanekПюре яблуко з манго 120 г. – 1 пауч 10. HamanekПюре EasyFruit яблуко з персиком, грушею і бананом, 110 г – 1 пауч Із фруктових найбільше сподобалося пюре Чорнослив і Яблуко та персик з сиром. І, звичайно, пюре у паучах, адже це дуже зручні упаковки для прогулянок і поїздок + яскраві малюнки, які цікаво розглядати малюкам. М'ясні пюре також рекомендую, адже на початку введення прикорму вони дуже практичні. Частка м'яса складає 30-40% - якраз добова норма. Для більших діток краще готувати самому. Отже, як підсумок, хто має маленьких діток, раджу спробувати дитяче харчування ТМ Hame. Асортимент великий, є з чого вибирати. Наш маленький експерт оцінив)))
У відгука 0 коментарів
Mariia1
Дуже присмакувало нам пюре з чорносливу. Це і смачно, і корисно водночас, адже про цілющі властивості чорносливу можна багато говорити. Відомо, що чорнослив позитивно впливає на роботу кишечника. Не знаю, чи це збіг, але після вживання цього пюре ми це відчули))) Однозначно, будемо куштувати ще.
У відгука 4 коментарів