pr.yuliya
pr.yuliya
Новачок
Відгуки pr.yuliya
Коментарі pr.yuliya
Отримано лайків
8 Like
pr.yuliya

Новий проект!

Оцінила оновлення сайту та відправила заявку на участь в проекті! Дуже хочу спробувати щось новеньке!) Оновлення сайту супер, стало набагато зручніше заходити з телефону, але чомусь інстаграм не хоче підтягувати(
У відгука 2 коментарі
pr.yuliya
Отож, підведу свої підсумки тестування: 1) малюк після відмови від сумішей на 4 місяці знову почав її вживати; 2) склад, як на мене, максимально збалансований, без шкідливих інгредієнтів, збагачений вітамінами та мінералами, відсутнє пальмове масло; 3) не викликала у нас алергій та розладів шлунку; Зробивши висновки, можу рекомендувати суміш і сама її буду купляти малюку!
У відгука 1 коментар
pr.yuliya
Доїли баночку з сумішшю. І у нас все супер! Малюк задоволений, животик не болів та алергії не було! Від складу суміші я в захваті)
У відгука 2 коментарі
pr.yuliya
Найкраще дітям! Матвію нарешті засмакувала суміш після відмови. А на це пішло аж 4 місяці, і це та-дам NAN 3 optipro! Щаслива дитина- щаслива мама.
У відгука 0 коментарів
pr.yuliya
Доброго дня! Нашому синочку 1.2 роки. Так сталось, що на гв малюк пробув лише 5 місяців, а у 10 навідріз відмовився від суміші. Що ми лише не робили, але все було марно. І ми прийняли рішення разом з педіатром не мучити дитину, але час від часу пропонувати дитині молочко. Малюк всеодно весь час відмовлявся. І ось нам випала нагода взяти участь у тестуванні NAN 3 optipro. Отримавши заповідну баночку, я розвела суміш згідно інструкції та дала дитині з печивом. І яке було моє здивування, коли малюку засмакувало і він не випльовував її! Тепер печиво їмо тільки з NAN 3 optipro!
У відгука 2 коментарі