Мишша
Мишша
Новачок
Відгуки Мишша
Коментарі Мишша
Отримано лайків
0 Like
Мишша
Малюку 10 місяців - період активного підкормлювання. Дома готую прикорм власноруч, інколи пробуємо готові пюре. В Hame вся продукція смачна, малюки їдять з задоволенням але, я- як мама, дуже звертаю увагу на склад продукту. Не сподобався вміст рисового борошна в м'ясних консервах, а частка м'яса лише 33, 6%. Також, від пюре "яблуко з сиром" очікувала більшого. Склад: 50% пюре яблучне, і лише 7% сира, також містить воду, цукор, крохмаль кукурудзяний, лимонну кислоту (що є консервантом). Хочу зауважити, що крохмаль кукурудзяний в деяких дітей викликає алергічну реакцію. Це моя експертна оцінка, чим підкормлювати дітей - вирішують самі батьки.
У відгука 1 коментар
Мишша
Дякую за можливість протестувати дитяче харчування Hame. Продукція смачна але не дуже корисна, нажаль. Намагаюсь підкормлювати свого малюка натуральними продуктами. Але засмутив склад дитячого харчування. М'ясні консерви містять борошно рисове - це означає, якщо я хочу дати малюку м'яска - то тут виходить рисова кашка з м'ясом. Частка м'яса в консервах - 34-36% (яловичина та індичка відповідно). Фруктові пюре містять крохмаль кукурудзяний, але ж він викликає алергію. Треба уважно читати склад, якщо дитина алергетик. Також, не сподобалась консистенція пюре "чорнослив" (фото приклала) - як на мене, він має не натуральний вигляд. Склад: чорнослив 60%, вода, фруктоза, рисове борошно, антиоксидант (аскорбінова кислота). Це моя оцінка продукту, як мами малюка. Сподіваюсь вона буде корисна виробнику і споживачам.
У відгука 0 коментарів
Мишша
Сподобались пюре в пакеті - яблуко з морковкою і буряком. На упаковці яскраві красиві малюнки - що подобається дітям!) Дякую виробникам що продумали кришечку - вона збільшена щоб малюк не проковтнув, а також її зручно відкривати. Склад: яблучне пюре 67%, морква 23%, буряк 3%, лимонний концентрат, аскорбінова кислота, глюконат заліза... Зручна упаковка для того щоб взяти в дорогу. Дома готую власноруч!
У відгука 0 коментарів
Мишша
Нарешті дочекалась урожаю аличі. На мою думку - це найсмачніше варення, за рахунок ідеального поєднання кисло-солодкого смаку. Крім того, алича містить вітаміни А і С , вони сповільнюють процеси старіння, захищають організм від впливу зовнішніх негативних чинників, покращують стан шкіри. Зараз я намагаюсь використовувати менше цекру і в цьому мені допоміг Желфікс. Експерементувала з Желфікс 1:1 та Желфікс 2:1. Насправді все варення вийшло смачне та красиве(!). З Желтікс 2:1 варення вийшло густішим. Дякую за корисний продукт, тепер Желтікс завжди чекає на нову порцію варення!)
У відгука 0 коментарів
Мишша
Взагалі то я солодкоїжка, обожнюю абрикосове варення!! Довго варити не полюбляю, але інколи треба додавати цукру для густоти. Дуже вчасно побачила рекламу ЖЕЛФІКС, вирішила спробувати. І ось, я зварила варення таке як хотіла: довела до кипіння, додала цукру (трішки менше ніж зазвичай), ЖЕЛФІКСу 1:1 та прокип'ятила ще 5 хв. Варення вийшло середньої густоти та дууже смачне. Куплю ще ЖЕЛФІКС для наступної порції! На черзі яблука та груші - обожнюю їх! А Ви?))
У відгука 0 коментарів