Ama_liya_dare
Ama_liya_dare
Новачок
Відгуки Ama_liya_dare
Коментарі Ama_liya_dare
Отримано лайків
7 Like
Ama_liya_dare

Тестування молочної суміші HiPP Combiotic 2

Усім доброго вечора!
Нарешті дойшли руки написати відгук про наш досвід тестування молочної суміші HiPP Combiotic 2.

Перша спроба суміші відбулась на наступний день після отримання посилки.
Моєму сину 8 місяців та у нас в планах перехід на змішане вигодовування, суміш мали вводити поступово. Для початку розвела половинку порції.
Суміш розводиться дуже легко та без комочків, злегка піниться. Майже без запаху.
Я сама скуштувала трохи та здалось, що суміш має легкий присмак "розведеного порошку", трішки солодкувата.
У нас був досвід з HiPP Combiotic PRE, але там такого присмаку не спостерігала.
Малюку запропонувала суміш перед нічним сном в уже знайомій йому пляшечці, але після першого ковтка він почав відпихуватись руками та не захотів пити суміш.
На наступний день запропонувала також пів порції на перший денний сон, уже в чашечці - також відмовився після першого ковтка.
Третя спроба була у цей же день - перед нічним сном, вже з поїльника. Малюк також відмовився.
Я вже думала, можливо у нього не виникає асоціації з їжею, так як використовую різну тару, то протягом тижня ще пропонувала суміш перед нічним сном вже тільки з поїльніка. Але також отримувала відмову.
У нас поки удосталь часу для переходу, тому я не спішила та не наполягала з сумішшю.
Не можу відповісти на запитання про те, як насичує суміш, але малюку не посмакувало, на жаль.
Дуже шкода, тому що з продукцією HiPP я знайома та вона викликає у мене довіру. Будемо тестувати інші варіанти, поки не знайдемо той, який прийдеться малюку до смаку.
Дякую проекту naprobu.ua за можливість спробувати HiPP Combiotic 2.
У відгука 4 коментарів
Ama_liya_dare

Цікаве тестування

Такого тестування я тут ще не бачила! Дуже цікавить)
Зараз я в активній фазі введення прикорму для свого малюка, отож підбираю для нього лише найкращі продукти. Було б дуже доречно отримати свіжу рибку!
Всім успіху!
У відгука 0 коментарів
Ama_liya_dare

Чекаю на посилку!

Всім привіт! Це моє друге тестування у НаПробу. Перше було з вітамінним комплексом для вагітних, і ось прийшов час спробувати суміш від Hipp. Після народження деякий час син був на змішаному вигодовуванні та в якості суміші ми вибрали Hipp Combiotic для новонароджених - вже готову суміш в баночках. Потім вийшло перейти повністю на грудне вигодовування.
Коли заповнювала анкету для участі у даному тестуванні - мала лактаційну кризу через стрес та думала перейти повністю на суміш. Але вийшло відновити ГВ. Зараз малюк їсть лише грудне молоко та прикорм (йому 7 місяців).
Якщо чесно, то навіть не знаю, як буду тестувати суміш з таким розкладом справ, але є декілька думок. Бо поспати хоч раз більше 3 годин поспіль дуже хочеться %) (жартую)
У будь-якому випадку, чекаю на посилку ? проконсультуюсь із педіатром, щоб визначити найкращий перебіг подій для свого малюка.
У відгука 5 коментарів
Ama_liya_dare

Остання неділя

Всім привіт!
Думала, що напишу відгук вже після народження дитини, але вийшло так, що він не поспішає з'явитись на світ) Тому кількість пігулок, що відклала собі у пологовий, буде випита ще вдома.
Мені було дуже важко сформувати режим прийому - з цим завжди проблеми, але все-таки вирішила приймати ПреМаму зранку. І сніданок таким чином не пропускається) Приймаю і капсулу з омегою, і таблетку разом, запивая невеликою кількістю води. Навіть по дві пігулки - ковтається легко. Немає якщо трохи потримати в роті (наприклад, поки наливаєш воду) - присмаку медикаментів немає.
Завдяки великому вмісту кальцію, цей комплекс дуже підійшов мені. Можу відмітити, що нігті ростуть так швидко, як не росли до цього. Це тільки плюс, тому що після самостійного зняття лаку - нігті були в плачевному стані. Також перестали кровоточити ясна, які за час вагітності стали дуже чутливими і реагували навіть на саму м'яку зубну щітку.
Комплексом дуже задоволена і готова його рекомендувати)
У відгука 3 коментарі
Ama_liya_dare

Перше тестування

Вчора дуже здивувалась, коли отримала повідомлення від Нової Пошти про оформлення відправлення! Вже сьогодні маю отримати посилку.
Попереду у мене ще тижні три вагітності, отож буде змога випробувати вітаміни і зараз, і після пологів)

АПД: отримала посилку кур'єрською доставкою від Нової Пошти. Доставка була вже оплачена)
У відгука 6 коментарів