Sheffka
Sheffka
Новачок
Відгуки Sheffka
Коментарі Sheffka
Отримано лайків
6 Like
Sheffka

Смачно‼️

Коли ти далеко не фанат вівсяної каші, але вівсянку АХА з вершками та горіхами в карамелі смакуєш з задоволенням ?. По чесному, розділила саше з мамою, людиною з "вівсяною душею"...але й сама спробувала. Смачно, відчутний смак горіхів, каша солодка, можливо надто солодка, але ж то все індивідуально. Зробила висновок, що це ідеальний варіант перекусу на роботі, смачно, поживно, корисно та готується напрочуд швидко❤️. За бажанням можна додати будь що, ягоди, фрукти, арахісової пасти, насіння.
У відгука 5 коментарів
Sheffka

Що може бути краще?

Враження про Гранолу з ягодами...вони чудові. Подобається смак, кисло-солодкий, значна наявність вишні, полуниці та чорниці. Подобається що Гранола хрустка і з медом, подобається, що корисна, не має штучних складових, подобається, що варіантів споживання купа - з йогуртом, молоком, соком, морозивом, фруктами та навіть водою. А ще можна їсти просто так, як снеки. Коротше, вона ідеальна❤️
У відгука 5 коментарів
Sheffka

Улюблене!!!

З задоволенням снідаємо усією сім'єю гранолою AXA з медом та горіхами. Особисто мені, найбільше смакує з йогуртом та фруктами. Гранола дуже смачна, запашна, завжди хрустка, не перетворюється на кашку, якщо додати молоко або сік, багато горішків, їх смак досить відчутний, а головне, гранола корисна та поживна. Взагалі, вже дуже давно я не уявляю свого ранку без продукції АХА, без граноли, пластівців або ж подушечок.
У відгука 5 коментарів
Sheffka

Улюблене♥️.

З величезним задоволенням снідаємо усією сім'єю гранолою AXA с медом та горіхами. Особисто мені, найкраще смакує з йогуртом та фруктами. Гранола дуже смачна, запашна, завжди хрустка, не перетворюється в кашку, якщо додати рідину, багато горішків, солодка, а головне, корисна та поживна. Взагалі, вже дуже давно не уявляю свого сніданку без продукції AXA, без граноли, пластівців або подушечок.
У відгука 3 коментарі