Руслана Барцио
Руслана Барцио
Новачок
Відгуки Руслана Барцио
Коментарі Руслана Барцио
Отримано лайків
0 Like
Руслана Барцио
Доброго дня! Я сьогодні із звітом про виконану роботу ) Moderator Alena, ви були праві Parodontax зайняла своє почесне місце у моїй ванній кімнаті. Я рекомендую Parodontax!
У відгука 0 коментарів
Руслана Барцио
Огромное спасибо модератору Ольге! Быстро помогла в решении проблемы! Уже все работает!! Спасибки!!
У відгука 1 коментар
Руслана Барцио
#naproby_parodontax #parodontaxua #naprobyua Сьогодні тестувала зубну пасту та щітку Parodontax . Перші враження гарні. Я уже можу сказати своїй старій щіточці : " Па-па". Дуже задоволена новою. Яка ж у неї м'яка щетина! Зовсім не дряпає мої зубки і ясна . Зручно тримати у руці і красивий дизайн. Мій чоловік сказав придбати таку щіточку і для нього. Щодо зубної пасти, то її ще потрібно тестити певний час, щоб побачити кінцевийрезультат.Але хочу відмітити її економність. Потрібно невелику горошину зубної пасти, адже вона добре піниться, тобто тюбика пасти вистачить надовго. Паста на смак солонувата з легким присмаком м'яти і я дуже-дуже цьому рада, тому що , зазвичай , усі зубні пасти мають різкий ментоловий смак, який допоможе при закладеності носа. Після того як почистила зубки, було відчуття поколювання на яснах .Це не боляче, але дивне відчуття. Зранку, після пробудження , в мене відчуття свіжості ще лишилося. Не відчувався сильний наліт. Результат чищення лишається надовго.Для першого враження паста хороша.Буду чистити і тестити пасту надалі.
У відгука 1 коментар
Руслана Барцио
Чому у мене відгук зберігається лише на 2 стрічки??????
У відгука 0 коментарів
Руслана Барцио
Привіт! Сьогодні одержала тестовий набір #Parodontax ! В осторонь відкладаю свою зубну пасту , якою зазвичай користуюсь. До речі, також користуюсь спеціальною пастою проти кровоточивості, отже це виклик моїй провіреній роками зубній пасті. #naproby_Пародонтакс #Parodontaxua #naprobyua
У відгука 1 коментар