Anna Glinchevska
Anna Glinchevska
Новачок
Відгуки Anna Glinchevska
Коментарі Anna Glinchevska
Отримано лайків
4 Like
Anna Glinchevska
Привіт! Сьогодні у нас в меню пюре яблуко з персиком, грушею та бананом від #Hame #Hamanek #Hamanek_Naproby #Naproby #Hame_naproby так смачно буває тільки у дитинстві! Цей пауч має дуже яскравий дезайн і моїй дитині дуже спобобався!. Синочок навіть почав танцювати з паучем в руках, а потім вдягнув навушни, демонструючи мамі, що на картинці фрукт в навушниках. Самий найменший експерт також вподобав пюре, і підтвердив це радісною посмішкою. тепер при покупці в магазині нам потрібно що найменше 3 шт кожного найменування, щоб ніхто не залишився без задоволення посмакувати натуральними, дуже гарними на смак, запах, ніжної консистенції, просто чудовими пюре. Далі поділюсь з вами нашими тестеми #Hame #Hamanek #Hamanek_Naproby #Naproby #Hame_naproby м'ясного пюре з яловичини. П'юре таке ніжне, я навіть здивована такий чудовий смак. Головний експерт оцінив присмакуючи, мама звичайно задоволена також. І хочу підкреслити, що коли прикорм тільки починається то такі пюре дуже зручні. В домашніх умовах це займає дуже багато часу, не менше брудного посуду, а результат потрібно 50 - 60 грам пюре на добу. І найголовніше зараз всі люблять говорити про екологічно чисті продукти. А м'ясо, яке ми купуємо в мережах магазинів, навряд може бути кращим!, за те, яке спеціально вигодовують для виготовлення дитячим п'юре. Рекомендую! #Hame #Hamanek #Hamanek_Naproby #Naproby #Hame_naproby
У відгука 0 коментарів
Anna Glinchevska
Привіт! А ми продовжуєм наше тестування і сьогогодні в нас дегустація фруктово- овочевого пюре від #Hame #Hamanek #Hamanek_Naproby #Naproby #Hame_naproby Яблуко - морква і бурячок. Дуже гарний аромат має, ніжну консистенцію, чудове поєднання як на мене, бо яблуко + морка це дійсно прекррасний вибір для перекусу маляті. Емоції дітей дуже важко передати. Але це дійсно радість для мами, коли ми спостерігаєм за реакцією радості та задоволення при вигляді спочатку тільки баночки чи пауча з пюре, а потім і радість від зїденого. А коли щасливий малюк то мама безперечно також! Торгова марка #Hame #Hamanek #Hamanek_Naproby #Naproby #Hame_naproby покорила нашу сімю, і це мабуть надовго. Ми дуже раді що познайомились!!!
У відгука 0 коментарів
Anna Glinchevska
Ці фото хочу додати до попереднього відгуку у якому не могла загрузити фотографії.
У відгука 0 коментарів
Anna Glinchevska
Всім привіт! А ми з моєю малечею отримали шанс стати справжніми не залежними експертами ТМ " Hame". Ви моглиб собі уявити?. Що ви справжній дегустатор і потрапили в саме серце виробничої діяльності на підприємстві, де нескінченна кількість маленьких пляшечок, з найсмачнішим вмістом. От і ми отримали шанс стати частиною маленької компанії дегустаторів і спробувати продукцію для діток ТМ " Hame", тільки це все приїхало до нас додому. #Hame #Hamanek #Hamanek_Naproby #Naproby #Hame_naproby Нарешті забрали свою посилочку смачненького, і можем почати нашу важливу місію. Весь вміст приїхав цілий та не пошкоджений. Всього маємо 10 позицій, з них пюре фруктове, овочево - фруктове, фруктове з сиром в скляній тарі, та мясні пюре в металевих емностях, та чудові пюре в паучах HAMÁNEK, що дуже зручно брати з собою в дорогу ( але не забуваємо дорогі матусі, що вміст потрібно вживати з допомогою пластикової дитячої ложечки для годування). Перевірили терміти придатності, все чудово. Приступим до вибору, що ж ми будем в перше для тестування?! Самим першим на пробу , я вибрала пюре з яблук та слив для найменших експертів вік яких уже досяг 4-х місяців. Це пюре дійсно дуже ніжне, однорідної консистенції, приємного аромату, і на мій погляд дуже смачне, а малята підтвердили це відкриваючи ротик з посмішкою. Тепер я розумію чому малюки так люблять фруктові пюре. Бо навіть дорослі не проти їх скуштувати. Четайте наші відгуки далі.
У відгука 0 коментарів