ANYUTA_ANYUTA
ANYUTA_ANYUTA
Експерт
Відгуки ANYUTA_ANYUTA
Коментарі ANYUTA_ANYUTA
Отримано лайків
15 Like
ANYUTA_ANYUTA

NESTOGEN® 3

Супер тестування для діток! Суміш дуже класна, ми пробували тож знаємо точно!
В правилах не написано що потрібно ще відгук в своїй соц. мережі залишати чи для цього тестування не потрібно?
У відгука 2 коментарі
ANYUTA_ANYUTA

Avon запрошує до Країни чудес!

Вже завершується тестування, а на порозі вже заповнення звіту.
Хочу висловити вдячність за тестування, це приємний подарунок до новорічних свят!
Пінка для ванни мамі теж сподобалась, ми тестували двох, тож можу сміло сказати що в моєму випадку +1 новий користувач продукції знайшовся!
Ще дуже хочу спробувати гель для душу, по відгуках дівчата дуже хвалять, тож вважаю що вартий уваги.
Крем і гель навколо очей це взагалі 100% попадання. Я хвилювалась, але хвилювання були зайвими мені все дуже підійшло, про що я вже писала в попередніх відгуках.
Дуже було цікаво протестувати ще сироватку, але вона мені не дісталась. Відгуки дуже різні кому підійшла, а кому ні, так як у всіх різний тип шкіри і все індивідуально.
В кремів для рук теж гарні відгуки, кому вони дістались то будуть надійними помічниками особливо зараз в холодну пору.
Буду з нетерпінням чекати нових тестувань.
У відгука 0 коментарів
ANYUTA_ANYUTA

Avon запрошує до Країни чудес!

Як же я люблю подарунки та з задоволенням тестувати нову продукцію🤩 Дякую @naprobu.ua за чудовий набір від Avon🎁 Відразу хочу відмітити що запах пінки надзвичайний я в нього закохалась. А без нанесення крему навколо очей я не лягаю спати, вже мій вечірній ритуал і я навіть бачу перші втішні результати.
#naprobu #naprobuua #naprobu_відгуки #naprobu_avon
У відгука 4 коментарів
ANYUTA_ANYUTA

Avon запрошує до Країни чудес!

Якщо ванна, то тільки з піною для ванни, а якщо душ, то обов'язково з гелем для душу. Такий простий та зрозумілий мій дивіз по догляду за тілом.
Мені пощастило отримати пінку для ванни з ароматом ванілі та інжиру. Сама пляшечка дуже новорічна та кругленькая, немов новорічна іграшка, якою так і хочеться прикрасити ялинку. Дуже влучний дизайн під новорічні свята, таку пінку буде дуже приємно та незвично
отримати в подарунок.
Сама пінка злегка фіолетового кольору, вміру густа ( не як вода!).
Аромат дуже приємний, не можу сказати що сильно нагадує імбир чи ваніль, мені аромат більш схожий до якихось духів)
Щодо самої кількості пінки, то тут я вважаю що все індивідуально хто скільки сипле в ванну. Я пінку завжди додаю не шкодуючи, тож в мене пінилось нормально)))
Єдине що шкода та хочу зауважити це маленький об'єм. Дуже хотілось би більший і щоб на довше вистачало)
У відгука 1 коментар
ANYUTA_ANYUTA

Avon запрошує до Країни чудес!

Вже деякий час з величезним задоволенням тестую приємний набір від Avon. Мені на тестування потрапив крем і гель навколо очей "Ліфтинг - ефект" з Protinol.
Protinol для мене це зовсім нове слово в догляді за собою, тому ще більш цікаво було все спробувати на собі та відкрити для себе такий компонент а косметиці, як протинол.
Спочатку увагу привертає просте, лаконічне пакування, в якому не має зайвих наляпистих деталей, які можуть відвертати нашу увагу.
В середині коробки невеличка баночка з кремом та гелем(з інструкцією на багатьох мовах) , досить легенька, тож багато місця в сумочці не займе і не обтяжить її, що досить зручно. Також звернула увагу на дату виготовлення (10.11.2022), дуже приємно що крем нещодавно виготовлений.
Дуже зручно що крем та гель знаходяться в одній баночці, а не в окремих. Відразу можна зробити повний догляд навколо очей як зверху, так і знизу.
Для мене гель для верхньої області очей це щось новеньке, ніколи не використовувала догляд зверху очей, навіть не знала що такі засоби існують, мабуть не звертала уваги. При першому використанні трішки легенько пощипувало та був приємний холодок. Сама текстура дуже цікава, легко та швидко впитується, можу пару хвилин відчувати якусь липкість, але особливого дискомфорту не відчуваю. Буду й надалі використовувати та спостерігати результат.
Крем під очі я вже використовувала ( іншої марки) тож мені є з чим порівняти. Сама текстура крему дуже легка та ніжна. Печіння під очима чи сліз з очей від крему в мене не було, що надзвичайно порадувало. Шкіру після використання не стягує, навпаки вона стає досить зволоженою та ніжною.
Поки що можу сказати тільки одне - крем під очі мені підійшов ( кращий ніж тий що я раніше використовувала іншої марки) , а щодо гелю ще буду розмірковувати.
У відгука 1 коментар