Silena
Silena
Новачок
Відгуки Silena
Коментарі Silena
Отримано лайків
2 Like
Silena

GOURMET Gold

Наш кіт,дуже вибагливий у їжі.На деякі марки вологого корму у нього алергія. Ми підібрали йому дві марки які його організм сприймає,але на жаль на одну із марок в нього недавно почалася алергія.Тому хочеться спробувати саме цю торгову марку.Ми декілька разів пробували купувати йому GOURMET Gold,він їв з великим задоволенням. Тому якщо ми попадемо в тестування, і після курсу прийому цього корму все буде добре,ми задоволенням перейдемо саме на цю торгову марку.
У відгука 1 коментар
Silena

Гранола АХА

Всим доброї ночі! Дуже полюбляю сухі сніданки! Це дає змогу слідкувати за своїм харчуванням, і тримати себе у формі. Продукцію АХА я вже пробувала,мені дуже сподобалося.Тому дуже б хотілося спробувати новинки цієї фірми.Тим паче що через пару неділь я готуюся стати мамою,а тому саме таке харчування найближчі 5 -6 місяців, мені тільки і можна буде! Різні вівсяні ппластівці та кашки! Тому дуже б хотілося прийняти участь у цій акції.
У відгука 4 коментарів
Silena
Оставила отзывы на двух сайтах и у себя на странице в Инстаграм! Паста хорошая,со своими задачами она справилась! Единственное что не понравилось это привкус самой пасты,думала привыкну,но ко вкусу соды и соли я так и не привыкла! Но эффект над вкусом побеждает ! Паста хорошая.
У відгука 1 коментар
Silena
Пастой очень довольна! Десны перестали кровоточить, уже через три дня! Паста супер! Вот только немного портит впечатление, солёный привкус ,но это терпимо! В целом,пасту рекомендую !
У відгука 1 коментар
Silena
Всем привет,вчера получила набор для тестирования! Вчера вечером и попробовала, сначала очень приятный привкус но к концу процедуры ,во рту присутствует привкус соды, но это не кретично, главное что бы был эффект !
У відгука 0 коментарів