emily_broiako
emily_broiako
Новачок
Відгуки emily_broiako
Коментарі emily_broiako
Отримано лайків
2 Like
emily_broiako
З появою нашої новенької «Beko» я стала більш відповідальніше відноситись до вибору програми, на якій перу речі. ⠀ Раніше оберала режими «на око» і не завжди отримувала бажаний результат. ⠀ Назбиравши достатню кількість темного одягу та джинсів, запустила програму «Темні тканини». ⠀ При цьому обрала рідкий пральний засіб. ⠀ Отримала хороший результат. ⠀ Єдине, слід пам’ятати, що не потрібно в цьому режимі прати делікатні тканини, що містять бавовну! ⠀ Загалом наше тестування даної моделі завершилось успішно. ⠀ Єдине, чого мені в ній бракує, то це звукового сигналу по закінченню прання. ⠀ Впевнена, виробник врахує цей нюанс в своїх подальших розробках.
У відгука 2 коментарі
emily_broiako
Поділюсь враженням від функції «Експрес» 14-хвилинного прання. ⠀ Тестую її багаторазово та регулярно. ⠀ Це один, з моїх улюблених режимів для дитячих наволочок та простирадл після нічног сну. ⠀ Якщо мені потрібно освіжити дитячий текстиль з незначними забрудненнями - то цей режим для мене ідеальний. ⠀ Адже він не тільки справляється з плямами, але й значно прискорює сам процес прання! ⠀ Тут дуже важливо не перевищити ліміти: загрузка машинки не більше 2 кг! ⠀ Це правило я добре запам’ятала і далі з задоволенням перу бавовняні речі на цьому «Міні» режимі.
У відгука 0 коментарів
emily_broiako
Чоловічі сорочки перуться в нашій оселі регулярно! ⠀ Не дивлячись на те, що машинка Beko розрахована на максимальну загрузку 7 кг, не одразу зауважила, що сорочки потребують особливого режиму загрузки: 3 кг. ⠀ В процесі прання можна поєднувати сорочки з бавовняних, синтетичних та комбінованих тканин. ⠀ При дотриманні інструкції, претензій до якості прання не маю: всі плями відпераються на раз-два. ⠀ Також зауважила, що після прання, тканина дуже «слухняна», що значно полегшує процес прасування.
У відгука 0 коментарів
emily_broiako
Сексуальні стосунки в сім'ях, де чоловік і дружина сплять на випрасованій постільній білизні, бувають значно рідше, ніж у тих подружжях, які її не прасують) Як вам результати дослідження європейських психологів? Можливо саме тому «Beko» розробило технологію SteamCure в нових моделях своїх пральних машинок? Протестувавши цю функцію можу сміливо сказати: більше постільну білизну я не прасую ⠀Аргументи на користь пару: ⠀ * пар ретельно видаляє забрудення з середини волокна, не пошкоджуючи тканину * пар пом’якшує структуру тканини * пар ефективний в боротьбі з мікробами та бактеріями * пар зменшує «пожованість» текстилю після прання * пар сприяє більш швидкому висиханню речей ⠀ Також за допомогою технології SteamCure можна : ⠀ * прати пуховики * дбати за одяг новонароджених * не прасувати постільну білизну * довго не «пихтіти» над чоловічими сорочками ⠀ Зізнаюсь, я взагалі не люблю прасувати, тому тепер функцію SteamCure використовуватиму регулярно.
У відгука 1 коментар
emily_broiako
Ваші малюки теж так розважаються ?) Як же цікаво нашому хлопцю натискати всі ці кнопки на дисплеї особливо протягом прання. Краще любої іграшки! В нашій новій пральній машинці від «Beko» я знайшла дуже необхідну функцію: блокування від дітей (Child Lock) Коли ця функція увімкнена, змінити настройки поточної програми неможливо. Надихнувшись цією інформацією, я розпочала тестування: Взяла інструкцію і покроково почала виконувати дії. Написано все чітко! Робила все послідовно! Але активувати функцію блокування від дітей мені так і не вдалось. Як закінчаться всі новорічно-різдвяні святкування, буду телефонувати в сервісний центр! Хочеться таки зрозуміти, як дана програма працює і в подальшому користуватись нею. А ось що потішило, так це функція «Експрес/Міні 14 хв» Всі бавовняні речі діток з незначними забрудненнями буду тепер прати саме на ній. Ця програма економить електроенергію, воду та час. Є в нашій пральній машині ще одна дуже цікава функція. Як тільки затестую, поділюсь враженнями.
У відгука 2 коментарі