Olja Hurej
Olja Hurej
Новачок
Відгуки Olja Hurej
Коментарі Olja Hurej
Отримано лайків
4 Like
Olja Hurej

РеКрем - засіб для запобігання попрілостей

Тестуємо крем тільки третій день , але вже можу з упевненістю сказати, що мені подобається. Дуже сподобалась упаковка - зручно користуватися і важко видавити забагато , тому розхід невеликий. Пробники можна взяти з собою, якщо не хочеться носити цілий тюбик крему, що дуже зручно ( вони вже в моїй сумці разом з памперсами). Моїй дитині вже майже 2 роки і ми інтенсивно відівчаєм його від памперсів і переходим на горшок, тому мені важливо було, щоб не залишалось слідів на одязі і, якщо наносити трошки ( чого цілком достатньо) , то все чистенько. Вчора з дитиною сиділа бабуся і зразу не помітила, що покакався і тому дитина мала почервоніння, які за два рази фактично повністю зникли - що дуже радує, бо дитині боляче. Також пощастило, бо дитина періодично має алергічні реакції, а на цей крем поки все чисто. Продовжеємо тестування)
У відгука 7 коментарів
Olja Hurej
Я ніколи не думала, що історії про знайомство в громадському транспорті мають щасливий кінець. Але саме так ми і познайомились з чоловіком. Я поверталась з навчання, а він їхав по справах. Чоловік дуже рідко їздить маршрутками і навіть сам не міг пояснити чому в той день сів в автобус. І пропустивши свою зупинку, проїхав ще три , вийшов разом зі мною і підійшов познайомитися. А далі побачення і зустрічання протягом 2х років. І от цього року ми відсвяткували 7 років знайомства і 5 років шлюбу. У нас 2є чудесних дітей і великі плани на майбутнє.
У відгука 0 коментарів
Olja Hurej
Користуємось гелем вже досить часу і можу з впевненістю сказати, що задоволені)) Спочатку здалося, що через рідку консистенцію швидко використається, але , виявилось, що потрібно трошечки гелю і він прекрасно виконує свою функцію)) Ми з чоловіком точно купимо ще коли цяй тюбик закінчиться))
У відгука 2 коментарі
Olja Hurej
І ми вже теж встигли протестувати цей гель-змазку і , можу сказати, що він виправдав очікування)) Не буду писати про упаковку, бо вже багато про неї писали, але рада, що прийшов не якийсь пробничок на один раз, а нормальний тюбік, якого вистарчить на декілька випробувань))) Багато хто писав, що рідкий і впитується в шкіру, це правда, але в сексуальному контексті він виконує свою функцію прекрасно і "все йде як по-маслу"))) У мене на певні змазки була реакція і я боялась, що і тут так може бути, але , на щастя, жодних реакцій, окрім бажаних, не було)) Тому 100 відсотків будемо з чоловіком ще цей продукт купувати і насолоджуватись)))
У відгука 0 коментарів
Olja Hurej
Пролетіла на попередньому тестування, а так хотілось спробувати(( Може хоч цього разу пощастить) Користувалась вже продукцією даної марки, але до желатину якось не доходили руки)) вже маю парочку ідей і хочеться їх втілити в життя))
У відгука 1 коментар