Sol_La77
Sol_La77
Знавець
Відгуки Sol_La77
Коментарі Sol_La77
Отримано лайків
1 Like
Sol_La77

Тестування

1+
Ось і закінчується тестування продукції "Dr.Oetker". Як же швидко промайнув час! Тестування було неймовірним, за допомогою продукції "Dr.Oetker" в мене вийшли розкішні паски: тісто пухке, глазур смачна, декор м'якенький, солодкий. ( Прикріпила фото поетапного процесу, а також відео прикрашання). Дуже рада результатами глазурі, вийшла класна за допомогою пудри зі смаком ванілі "Dr.Oetker" та звичного білка. Ви тільки погляньте как виблискує, прекрасна. Дуже й дуже сподобались дріжджі сухі - тісто наче скажене піднялось! Все прекрасно вийшло.
У відгука 0 коментарів
Sol_La77

Тестування продукції Dr. Oetker.

Ну що ж рецепт пасочок. Сімейний, най- найкращий!
Тісто:
3 упаковки дріжджі "Dr. Oetker"
7-8 шт. жовтків
0,5 л. молоко (тепле)
1,5 скл. цукру
2 шт. ванільного цукру "Dr. Oetker"
0,5 скл. сметани
100 гр. масло ( розтоплене не на вогні)
1,5 кг муки
Глазур:
1 білок
1 упаковка цукрової пудри з ванільним смаком від "Dr. Oetker"
+ декор "Dr. Oetker"
Приготування:
1. В молоко + дріжджі + жовтки + ванільний цукор + сметана + масло + мука
2. Довго та добре все місити
3. Підійти повинно один раз
4. Додати ізюм, цукати ( за бажанням) і покласти в форму 1/3
5. Форми повинні бути змазані маслом
6. Як підійде тісто на 2/3 ставимо в духовку
7. Слідкуємо за випіканням ( точного часу немає, бо в усіх різні духовки)
Я люблю прикрашати глазур'ю на основі білків, а потім декором. Паски за цим рецептом виходять пухкенькі, легенькі та смачні, а з "Dr. Oetker" приготування стає набагато легшим! Всім удачі та смачних пасок!!!)
У відгука 0 коментарів
Sol_La77

Від розпаковки до смаколиків. Тестування продукції Dr. Oetker

Пропоную переглянути відео-ролик. Чесно кажучи намагалася креативно створити відео. Сподіваюсь, що воно буде оцінено. Це був маленький відступ, а тепер до самого відгуку. Отже, тестування продукції пройшло на найвищому рівні, я смогла протестувати вид продукції від виробнока "Dr. Oetker" про яку навіть не чула. Мене дуже здивував ароматизатор "ваніль". Завжди користувалися ванільним цукром, а тепер мій фаворит - ароматизатор "ваніль". Хоча не можу не відмітити й велику якість ванільного цукру. Завдяки цьому проєкту змогла протестувати й ту, й ту продукції, адже готувала за двома рецептами ( у наступному відгуці поділюсь рецептами, а зараз більше про саму продукцію). Господині! Сухі дріжджі від "Dr. Oetker" це просто щось нереальне. Такого результату я й очікувати не могла! Вони найкращі за своєю властивістю багатьох виробників. Часто користувалися лише вологими дріжджами, а тепер моя найбільша любов - це ті зелененькі з набору "Dr. Oetker". Дуже порадувала й пудра з ванільним смаком. Смак приємний, запах не різкий, ніжний. Також дуже сподобався декор, ним прикрасили паски. Перли дійсно дуже класні - вони не тверді, а м'якенькі, смачні, солоденькі. Для поріняння обрали й інший декор, так от перли "Dr. Oetker" серед інших кульок перемогли. Єдине, що не сподобалось так це метелики, вони хоч і смачні, але тверденькі. Доречі, щодо доповнення до набору(пензик, лопатка та вінчик для взбивання): я дуже приємно здивована та дуже рада. Усім користувалися, зручно. Дякую за таке піклування) Щодо желатину та розпушовача - ще не користувалась, але скоро планую протестувати й ці товари. Висновок: тестуванням дуже задоволена, продукція "Dr. Oetker" дуже якісна, зручна у користуванні та смачна - починаючи з солоденької цукрової пудри до декоративних перл; а який запас ароматизатору "ваніль"....я в захваті. А ще для мене величезне відкриття - сухі дріжджі, усім рекомендую спробувати на своїй випічці, не пожалкуєте. Єдине, що не дуже сподобалось так це метелики, повторюсь, трохи тверденькі. Що ж, чекайте наступний допис де буде рецепт та фото смачних пасок!)
У відгука 0 коментарів
Sol_La77

Готуємося до Великодня разом з Dr. Oetker

Усім привіт. Непомітно промайнув час і велике свято Великдень все ближче та ближче. Учора був Чистий четвер і був час для експериментів. Спробувала приготувати паски за новим рецептом (окремо дякую дівчатам, які поділилися секретами своїх пасок). Було важко обрати той самий рецепт, тож сім'єю обрали декілька рецептів. Продукція Dr. Oetker найкращий помічник для втілення ідей у життя. Так хочеться скоріше показати результат😊 Але сьогодні залишились маленькі дрібнички з прикрашанням, тож гадаю краще виставити окремо фото та рецепт) А зараз поділюсь фото розпакування (вибачте, трохи не вчасно, але час дійсно тече непомітно). Так от, розпакування: сказати, що я в захваті - це нічого не сказати! Улюблена продукція, незамінний помічник на кухні Dr. Oetker ще й в такій кількості! А який приємний бонус - кухонний інвентар: вінчик, лопатка та пензлик. Дякую велике! (фото нижче вказую) Що ж, а завтра новий рецепт і нові паски.....ой цікаво як буде...😊🤤
У відгука 0 коментарів
Sol_La77

Готуємось до Великодня!)

Дуже чекаємо результатів) На мою думку, найцікавіше починається коли експерти тестують товар та діляться своїми рецептами . Я, як людина-експеримент люблю випробовувати щось нове. З радістю почитаю ваші рецепти пасок та спробую приготувати за новим способом. А ще хочу й просто так поділитися своїм улюбленим рецептом. Якщо вам цікаво, залишу в наступному коментарі сьогодні, адже в нашій сім'ї вже починається активна підготовка до свята Великодня.
У відгука 0 коментарів