Marylane1609
Marylane1609
Новачок
Відгуки Marylane1609
Коментарі Marylane1609
Отримано лайків
4 Like
Marylane1609

Премама дуо

Вітамінний комплекс відмінно себе показав. Після курсу прийому я стала менше втомлюватись, а в той же час краще спати вночі. Стан шкіри помітно покращився, пройшли висипи, тон шкіри став рівнішим. За волосся і нігті змін не виявила. Також ще один плюс-почала знижуватись вага. Нормалізувався апетит, тепер не кортить з‘їдати гору солодощів, хочеться харчуватись більш-менш правильно. Я думаю, що це було через недостатню кількість вітамінів та мінералів в організмі. Якраз восени в організмі і не вистачає багатьох вітамінів.
У відгука 1 коментар
Marylane1609

Новинка!

Обидві вагітності пила вітаміни, що призначила лікарка, але не завжди вони підходили мені. Від них інколи нудило, а розмір таблетки був велетенський, завжди був страх подавитися нею)). Після перших пологів гв не вийшло. Вітамінних комплексів я ніякий не пила і в півроку почало сипатися волосся, нерви не витримували. Страшно згадувати той період.
Після других пологів, годую грудьми і постало питання вибору полівітамінів для мене. Так і не визначившись, я стала експертом полівітамінів Премама дуо. Мені дуже сподобалось те, що в коробочці іде омега 3, яку я окремо приймала обидві вагітності. Це превеликий плюс.
Поки я пропила лише половину, але на мою думку ефект є.
У відгука 5 коментарів