Alyonka1991
Alyonka1991
Знавець
Відгуки Alyonka1991
Коментарі Alyonka1991
Отримано лайків
0 Like
Alyonka1991

Бекутан - найкращий помічник для покращення дитячого імунітету

Минуло 2 тижні з початку прийому вітамінів для покращення імунітету дитини Бекутан. На мій погляд, це поки що найкращий засіб, адже ми ходимо і граємося з іншими дітками, в той час, коли деякі дітки хворіють але ми залишаємось здоровенькими. Вважаю, що Бекутан дійсно допомагає покращити стан імунної системи організму. Щє однією перевагою цього засобу є покращення апетиту дитини: через декілька днів прийому одразу "малоїжка" почав краще харчуватись, їсть з великим задоволенням і без капризів. Однозначно рекомендую до вживання всім діткам, особливо у період зміни температурних умов і для кращої адаптації до дитячого садочка. Ми повернемося до вживання Бекутану у осінній період.
У відгука 0 коментарів
Alyonka1991

Позитивні зміни з Бекутан Кідс

Виходячи із затяжного настання літа і тепла вцілому, для підтримання імунітету дитини та споживання більшої кількості вітамінів вирішили взяти участь у тестуванні цього чудового продукту - Бекутан Кідс Вітс Мультиімуно в саше.
Оскільки з їжею ми отримуємо лише незначну кількість вітамінів і мікроелементів ( виходячи з якості продукції, що пропонується у магазинах) дана дієтична добавка є просто знахідкою. Бекутан містить безліч необхідних для організму вітамінів, а саме: А, Д, вітаміни групи В, цинк, кальцій, фолієву кислоту, йод, біотин та інші.
Завдяки підсоложувачу та апельсиновому аромату синочок випиває просто на ура.
Доки що важко точно сказати, який вплив саме на імунну систему чинить дана добавка, але точно можу сказати, за декілька днів прийому значно покращився апетит у дитини, він став набагато жвавіший.
Тестуємо далі, але однозначно можу рекомендувати мамам, діти яких не мають апетиту та неохоче споживають їжу.
У відгука 0 коментарів
Alyonka1991

Желфікс

Про участь у тестуванні данної продукції, як не дивно, повідомлення не прийшло на електронну пошту. Дізналася лише 31 серпня, коли до вказаного в анкеті відділення Нової пошти надійшов пакет із продукцією. Нажаль, в цьому році я не в змозі щось випробувати сама, але даним продуктом я поділилася зі своєю матусею, тобто тестувала вона. Зазвичай при консервуванні джемів, варень, повидла та ін. не використовуємо ніяких таких специфічних добавок, але з цими добавками приготування джемів зайняло набагато менше часу, ніж за звичай. Вцілому, всі залишилися задоволені.
У відгука 1 коментар