Anna0997
Anna0997
Експерт
Відгуки Anna0997
Коментарі Anna0997
Отримано лайків
14 Like
Anna0997

2 відгук про Бекутан

Наше з сином тестування Бекутана підходить до кінця. Сину 3,5 роки, приймав він по 1 пакетику в день протягом 14 днів, під час тестування алергії у нас не виникало, пив із задоволенням. Залучала сина до приготування напою, так як зробити це дуже легко і в нього викликало це багато позитивних ємоцій. Для мене великим +  Бекутану стало те, що упаковка саше займає небагато місця та її зручно брати з собою, ми часто їздимо в село і великі банки з вітамінами не дуже зручно брати з собою, займають багато місця. За час всього тестування розбавляла саше просто водою. За час тестування вітамінів помітила, що син став більш енергійний, також під час прогулянок контактував з хворими дітьми та, на мій подив, не хворів! Думаю, це заслуга Бекутана.
Хочу подякувати за те, що вибрали нас експертами! І за таке чудове тестування. Завдяки йому ми відкрили для себе комплекс вітамінів Бекутан. Будемо і надалі купувати і пропивати курс Бекутана для підтримки імунітету весною і осінню.
У відгука 0 коментарів
Anna0997

Тестування Бекутан

Ми теж вже встигли отримати посилочку та розпочати тестування. Як тільки забрали посилку з відділення, відразу відкрили з сином. Сама упаковка сподобалася і мені, і сину, йому хотілося скоріше спробувати вітаміни. Сину 3,5 роки і він вирішив, що Арчі - дракончик) Великим + є те,  що на самій упаковці детально написана інформація щодо складу, з якого віку можна приймати та кількість доз(14 саше), інструкція до вітамінів зрозуміла, немає зайвої інформації. Склад Бекутана гарний, для підняття імунітету там є все, що потрібно. Також порадувала наявність пробіотиків. Вміст пакета легко та швидко розчиняється, колір яскравий, для дітей те що треба, щоб зацікавити. Спробувала на  смак, мені сподобся, в міру солодкий, приємний смак апельсину. Син випив із задоволенням. 
Хотілось би, щоб в інструкції було вказано за який час після розчинення потрібно вжити вітаміни. Також не знайшла інформації щодо кількості води та в який час краще приймати. Але почитала відгуки на сайті та все знайшла! Ось такі мої перші враження. Будем  продовжувати тестувати далі!
У відгука 0 коментарів
Anna0997

Список учасників

Урааа!! Ми з сином потрапили до списку учасників! З нетерпінням чекаємо на посилку! Дякуємо, що обрали нас)
У відгука 0 коментарів
Anna0997

Нове тестування

Яке доречне тестування. Зараз весна і організм дитини потребує вітамінів. Дуже хочеться потрапити до списку щасливчиків) Сину 3,5 роки, завжди весною і осінню замовляють вітаміни для підтримки імунітету та рибний жир. Якщо пощастить, будем із задоволенням тестувати) якщо ні, то буде цікаво почитати відгуки, тема актуальна для нас.
У відгука 0 коментарів
Anna0997

Нове тестування

Яке чудове тестування. Завдяки Вашому порталу я дізналась про таку чудову та якісну продукцію Dr.Oetker.Обожнюю дріжджі цієї фірми та какао, з ними випічка виходить чудова, і дуже смачна глазурь для торта саме з какао.
Як раз в цьому році планувала сама пекти пасочки. Дуже хочу потрапити до проєкту) Бажаю всім удачі!!
У відгука 0 коментарів