ІринаШон
ІринаШон
Експерт
Відгуки ІринаШон
Коментарі ІринаШон
Отримано лайків
13 Like
ІринаШон

Dr.Oetker

Гарячий шоколад "Ром" дуже смачний, густий і має дуже насичений смак. На молоці має надзвичайно класний смак))) За допомогою "Творопиш" готувала запіканку - вийшла дуже пухка, не забита, без сторонній запахів чи смаків, але водночас гарно тримала форму та нарізалась. До сирної запіканки додавала ароматизатор "Ваніль " dr.oetker то має дуже ніжний, не різкий запах, гарно доповнює сирну запіканку. Однозначно буду рекомендувати і друзям і рідним. Бо бренд справді заслуговує на увагу . Особлива подяка за декор ! Він чудовий !
У відгука 0 коментарів
ІринаШон

Dr. Oetker

Ура!! Ось Іі я вже отримала посилку!! Завтра вже будемо з чоловіком тестувати шоколад :)) окрема подяка за чудовий сюрприз - формочки для кексів !!! Обов'язково напишу після тестування відгуки :) Творопиш вперше буду пробувати, мабудь вийде чудова запіканка або сирник:) також можна у формочках спробувати сирники з духовки. Думаю буде дуже смачно))) Тірамісу завжди робила за стандартним рецептом, тому дуже цікаво який вийде з Др.Еткер. Всім бажаю смачного та цікавого тестування продукції ))))))))))))
У відгука 1 коментар
ІринаШон

Др. Еткер

Доброго дня, бачу надіслали посилку на пробу, але доставка платна :( перший раз таке на цьому сайті:( це у всіх так ?
У відгука 8 коментарів
ІринаШон

Collistar

Так хочеться спробувати ))) дуже давно не обирають мене до тестувальників:(( а косметику то ще ні разу не тестувала...Дуже надіюсь що цього разу повезе:)
У відгука 0 коментарів
ІринаШон

Vichy

З нетерпінням чекають список учасників!))) Та хочеться нарееешті побачити своє ім'я:)) у проектах краси ще ніколи не брала участь :( маю жирну грубу шкіру, то дуже хочеться спробувати Vichy :)
У відгука 9 коментарів